- Det er rasistisk og idiotisk

«Machete»-stjernen raser mot kontroversiell ny lov i Arizona.

RASER: Jessica Alba kjemper mot den nye loven i Arizona, som gir politivet lov til å arrestere alle som mistenkes for å være illegale immigranter. Foto: All Over Press
RASER: Jessica Alba kjemper mot den nye loven i Arizona, som gir politivet lov til å arrestere alle som mistenkes for å være illegale immigranter. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: «Machete»-stjernen Jessica Alba (29) hetser Arizonas nye immigrasjonslover. Hun mener det nye lovvedtaket er en «veldig rasistisk og idiotisk» lov.

29-åringen, sammen en rekke andre kjente personer som inkluderte blant annet Eva Longoria Parker og Rasario Dawson, gjorde en offentlig uttalelse mot den kontroversielle nye loven som gir Arizonas politiavdelinger lov til å arrestere alle som mistenkes for å være en illegal immigrant.

- Det har alltid vært et relevant problem, både for meg og Robert, fordi vi begge vokste opp i den virkeligheten. Nå har staten godkjent en virkelig, virkelige idiotisk og svært rasistisk lov, sier Alba til Britain`s Daily Record.

Alba insisterer på at hun kommer til å forsette å kjemte mot loven, og at det er en sak hun og Robert Rodriguez (reggisøren av Machete, red.anm.) virkelig brenner for.

- Ingen kan forandre noe om vi bare setter oss ned og ikke gjør noe. Det handler om å engasjere seg, og å få mennesker til å kjempe for sine rettigheter, sier hun.

Også Eva Longoria Parker viser sterk misnøye over saken.

- Jeg tror den største misoppfatningen alle gjør, er at de tror de med mørk hudfarge er fra et annet land. Jeg er en niende generasjons amerikaner. Jeg er mer amerikansk enn mange av mine angloamerikanske venner. Hvis min far ble arrestert på grunn av hudfargen sin, så skal jeg garantere deg at jeg hadde blitt svært rasende, sier Longoria.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hun var veldig lubben - nesten tjukk