Trond Giske og Haddy N'jie snakker ut:

- Det er rart å høre at noen kunne spre et slikt rykte

Det profilerte paret tar bladet fra munnen om den vanskelige tiden.

TAR BLADET FRA MUNNEN: Haddy N'Jie og Trond Giske skal ikke gi intervjuer før til sommeren, men slo likevel av en prat med Se og Hør etter Haddys siste «Les Misérables»-forestilling. Dette bildet er tatt ved en annen anledning. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
TAR BLADET FRA MUNNEN: Haddy N'Jie og Trond Giske skal ikke gi intervjuer før til sommeren, men slo likevel av en prat med Se og Hør etter Haddys siste «Les Misérables»-forestilling. Dette bildet er tatt ved en annen anledning. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): De siste månedene har vært tøffe for Ap-politiker Trond Giske (51) og hans samboer, multikunstner Haddy N'Jie (38).

Ved jule- og nyttårstider raste mediestormen rundt Giske, etter at det begynte å strømme inn varsler til partiledelsen om upassende oppførsel fra nestlederens side.

I starten av januar valgte 51-åringen å trekke seg fra stillingen som nestleder i Arbeiderpartiet.

Da det stormet som verst rundt Trond Giske i både sosiale og tradisjonelle medier, spurte mange seg hvordan samboer Haddy ville reagere.

Utsatt for rykteflom

Se og Hør møtte paret etter Haddys siste «Les Misérables»-forestilling på Folketeateret i Oslo forrige helg. Da valgte paret å si litt om hvordan de siste månedene har vært.

Samboerparet ble blant annet offer for falske rykter om at forholdet mellom dem var over. Onde tunger ville ha det til at Haddy hadde flyttet ut fra hjemmet deres i Oslo.

Virkeligheten var en helt annen. Hun sto last og brast med sin kjære.

- Hvordan opplevde du denne rykteflommen, Haddy?

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/1 mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd
år
799 kr/år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer