NYBAKT MOR: I august ble den anerkjente golfspilleren mamma for første gang, da sønnen Herman kom til verden. I «Senkveld med Helene og Stian» snakker hun om den første tiden som mor. Video: TV 2 Vis mer

Suzann Pettersen:

- Det er rart å ha båret fram et lite vesen

«Tutta» ble mor for to måneder siden.

Publisert

I starten av august avslørte den norske golfspilleren Suzann «Tutta» Pettersen (37) at hun og ektemannen Christian Ringvold (37) hadde blitt foreldre for første gang.

Nyheten delte hun selv på sin Instagram-profil, med et bilde av familien på tre.

«Finally, the wait is over! Our prince has arrived», skrev hun før hun røpet at sønnen kom til verden den 8. august.

I kveldens episode av «Senkveld med Helene og Stian» er Pettersen blant gjestene, og naturligvis er hennes ferske rolle som mor til vesle Herman et av temaene som blir tatt opp.

Den nybakte moren forteller at hun hittil er svært tilfreds med den nye hverdagen.

- Han har vært veldig snill. Jeg tør nesten ikke å si det høyt, for enten så forblir han snill, eller så kommer det noen krevende netter fremover. Han har vært fantastisk skjønn og snill. Lungene har litt kapasitet, men ikke så mye ennå, forklarer hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Uendelig kjærlighet

«Tutta», som i en årrekke har briljert i verdenstoppen i golf, forteller til programlederne Helene Olafsen (28) og Stian Blipp (28) at hun egentlig er veldig glad i å få godt med søvn om nettene. Slik er det ikke lenger.

- Det er rart å ha båret fram et lite vesen, og å føle en uendelig kjærlighet. Og for meg som elsker å sove ti timer om natten, er det utrolig hvor lite man kan klare uten så mye søvn. Det trodde jeg aldri at jeg skulle klare å si, men jeg har masse energi og klarer meg veldig fint, sier hun, og legger til at hun prøver å komme tilbake i rutiner igjen:

- Jeg prøver nå, etter to måneder, å få litt mer struktur på dagene mine. Sønnen min styrer alt. Jeg vet ikke om det tar meg ti minutter eller én time å komme meg ut av døra. Det å ha avtaler jeg måtte forholde meg til i starten, det måtte jeg bare gi helt slipp på, ler hun.

Det var i et intervju med VG i mars at Pettersen avslørte at hun ventet sitt første barn. Hun fortalte blant annet at hun er vant til å trene to ganger om dagen, og at hun måtte trappe ned mens hun var gravid.

- Jeg kommer til å søke erfaringer fra andre utøvere som har vært i samme situasjon tidligere, og som kommer tilbake til toppidretten etter fødsel, sa hun til avisen.

Se dette innlegget på Instagram

Rome❤️❤️❤️#Italy

Et innlegg delt av Suzann Pettersen (@suzannpettersen)

Felles interesser

Forholdet mellom Suzann Pettersen og Christian Ringvold ble avslørt under en pressekonferanse i Kina for fire år siden.

Litt over ett år senere forlovet paret seg.

I et større intervju med Dagbladet Magasinet fra 2014 fortalte «Tutta» at hun og Ringvold hadde vært venner i flere år før de ble kjærester.

- Han vet heldigvis godt hva han gikk til, vi kjente hverandre lenge før vi ble kjærester. Christian respekterer det jeg gjør, er utrolig forståelsesfull og behjelpelig i så mange situasjoner, sa hun den gang, og la til:

- Han er heldigvis minst like sportsgal, og har flere lopper i blodet enn meg. At Christian driver sin egen business er også bra, jeg kunne ikke hatt en som bare dilter etter meg.

Den 7. januar i fjor giftet paret seg i Holmenkollen kapell, i en romantisk og intim seremoni. Flere av jentene fra Oslo golfklubb stilte opp i et espalier med golfkøller da kirkedørene åpnet seg etter vielsen.

Pettersen strålte i en brudekjole fra det spanske merket Pronovias, med tilhørende bolero og gullsko.

«Senkveld med Helene og Stian» sendes på TV 2 i kveld klokken 22.25.

LES OGSÅ: Solgte eiendom for 7,2 millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer