- Det er på tide at han kommer ut av skapet

Men John Travolta har alltid benektet affærene.

FLERE ANKLAGER: En rekke menn har anklaget Travolta for seksuelle overfall, men Travolta har benektet alt sammen. Foto: All Over Press
FLERE ANKLAGER: En rekke menn har anklaget Travolta for seksuelle overfall, men Travolta har benektet alt sammen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Parks and Recreation»-skuespiller Rashida Jones (36) mener John Travolta (58) bør stå frem som homofil etter alle utroskapsanklagene som de siste månedene har haglet mot ham.

Travolta, som er gift med Kelly Preston, har blitt anklaget av en rekke mannlige massører at skuespilleren skal ha antastet dem.

- Det er på tide. John Travolta? Kom ut av skapet. Kom igjen! Hvor mange massører må stå fram? La oss gjøre dette, sier hun oppmuntrende i et intervju med SpinningPlatters.com.

Det ble også hevdet at Travolta hadde et seks år langt forhold med sin mannlige pilot. Skuespilleren inngikk selv forlik med flere av mennene som anklaget han for seksuelle overfall, men har alltid nektet for at han har begått overfallene.

- Store stjerner blr komme ut av skapet. Det var stort da Ricky Martin gjorde det. Jeg ble veldig glad for akkurat det, forklarer Jones.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Han hadde en hemmelig pilot-elsker i seks år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer