TAR GREP: Justin Bieber vil legge alle skandalene bak seg og se fremover. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
TAR GREP: Justin Bieber vil legge alle skandalene bak seg og se fremover. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over PressVis mer

- Det er på tide å bli voksen

Urokråka Justin Bieber hevder han er klar til å ta ansvar for livet sitt.

SEOGHØR.NO: Søndag fylte popstjernen og ungpikeidolet Justin Bieber 21 år, og endelig har han selv funnet ut at det er på tide å ta tak i livet sitt og gjøre noen drastiske endringer.

Den berømte artisten har fått mye kritikk for sin uansvarlige, barnslige og ufordragelige oppførsel - som gjentatte ganger har gjort at han har havnet i trøbbel med politiet.

Han har blant annet blitt arrestert for fyllekjøring, blitt anklaget for råkjøring, vært i eggkrig med naboene og blitt filmet mens han tisset i en rengjøringsbøtte på en restaurant - for å nevne noe.

I et nytt intervju med Men's Health avslører Bieber at en del av ham aldri ønsket å bli voksen, men etter år med dårlig dømmekraft og store problemer med å tilpasse seg kjendisstatusen er han nå innstilt på å legge fortiden bak seg.

- Det er på tide for meg å bli voksen. Dette har vært et veldig stort år for meg når det kommer til å finne ut av ting. Jeg har forandret meg utrolig mye fra hvordan jeg var. I går - ett år fra i går, så satt jeg i fengsel, forteller han, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

I ILDEN: Snart er Bieber klar for å bli dritt ut av noen av USAs aller største komikere i det fryktede showet "Comedy Central Roast". Han meldte seg selv på og her stiller han opp på et promobilde som gjør narr av den velkjente eggkrigen med naboene. Foto: Stella Pictures
I ILDEN: Snart er Bieber klar for å bli dritt ut av noen av USAs aller største komikere i det fryktede showet "Comedy Central Roast". Han meldte seg selv på og her stiller han opp på et promobilde som gjør narr av den velkjente eggkrigen med naboene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Unnskylder oppførselen

Å vokse opp i medias søkelys har skapt mye press og mange problemer for Bieber, som innrømmer at han hadde vanskelig for å takle situasjonene han havnet i fordi han var så ung.

- Jeg måtte vokse opp raskt, og det var nesten som om jeg vokste opp for offentlighetens skyld, men jeg ble jo ikke nødvendigvis mer voksen av den grunn.

- Det var visse ting jeg måtte gjennom, som forhold og samtaler, men når det kommer til dette med å bli voksen, så var det mange ting jeg ikke fikk med meg, forteller han.

OPP- OG NEDTURER: Millioner av fans har fulgt med på av-og-på forholdet til Selena Gomez og Justin Bieber.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
OPP- OG NEDTURER: Millioner av fans har fulgt med på av-og-på forholdet til Selena Gomez og Justin Bieber. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Selena Gomez snakker ut om forholdet til Bieber