TAR GREP: Justin Bieber vil legge alle skandalene bak seg og se fremover. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press
TAR GREP: Justin Bieber vil legge alle skandalene bak seg og se fremover. Foto: REX/Matt Baron/BEI/All Over Press Vis mer

- Det er på tide å bli voksen

Urokråka Justin Bieber hevder han er klar til å ta ansvar for livet sitt.

Publisert

SEOGHØR.NO: Søndag fylte popstjernen og ungpikeidolet Justin Bieber 21 år, og endelig har han selv funnet ut at det er på tide å ta tak i livet sitt og gjøre noen drastiske endringer.

Den berømte artisten har fått mye kritikk for sin uansvarlige, barnslige og ufordragelige oppførsel - som gjentatte ganger har gjort at han har havnet i trøbbel med politiet.

Han har blant annet blitt arrestert for fyllekjøring, blitt anklaget for råkjøring, vært i eggkrig med naboene og blitt filmet mens han tisset i en rengjøringsbøtte på en restaurant - for å nevne noe.

I et nytt intervju med Men's Health avslører Bieber at en del av ham aldri ønsket å bli voksen, men etter år med dårlig dømmekraft og store problemer med å tilpasse seg kjendisstatusen er han nå innstilt på å legge fortiden bak seg.

- Det er på tide for meg å bli voksen. Dette har vært et veldig stort år for meg når det kommer til å finne ut av ting. Jeg har forandret meg utrolig mye fra hvordan jeg var. I går - ett år fra i går, så satt jeg i fengsel, forteller han, ifølge People.com.

Saken fortsetter under bildet.

I ILDEN: Snart er Bieber klar for å bli dritt ut av noen av USAs aller største komikere i det fryktede showet "Comedy Central Roast". Han meldte seg selv på og her stiller han opp på et promobilde som gjør narr av den velkjente eggkrigen med naboene. Foto: Stella Pictures
I ILDEN: Snart er Bieber klar for å bli dritt ut av noen av USAs aller største komikere i det fryktede showet "Comedy Central Roast". Han meldte seg selv på og her stiller han opp på et promobilde som gjør narr av den velkjente eggkrigen med naboene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Unnskylder oppførselen

Å vokse opp i medias søkelys har skapt mye press og mange problemer for Bieber, som innrømmer at han hadde vanskelig for å takle situasjonene han havnet i fordi han var så ung.

- Jeg måtte vokse opp raskt, og det var nesten som om jeg vokste opp for offentlighetens skyld, men jeg ble jo ikke nødvendigvis mer voksen av den grunn.

- Det var visse ting jeg måtte gjennom, som forhold og samtaler, men når det kommer til dette med å bli voksen, så var det mange ting jeg ikke fikk med meg, forteller han.

OPP- OG NEDTURER: Millioner av fans har fulgt med på av-og-på forholdet til Selena Gomez og Justin Bieber.  Foto: REX/Broadimage/All Over Press
OPP- OG NEDTURER: Millioner av fans har fulgt med på av-og-på forholdet til Selena Gomez og Justin Bieber. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Selena Gomez snakker ut om forholdet til Bieber

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer