GIKK NED 29 KILO: «Farmen»-Tore slet med sulten og mistet hele 29 kilo under oppholdet på gården. Nå mener han noen bør ta affære. Foto: TV 2
GIKK NED 29 KILO: «Farmen»-Tore slet med sulten og mistet hele 29 kilo under oppholdet på gården. Nå mener han noen bør ta affære. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er på grensen til forsvarlig

«Farmen»-deltager mener det er risikosport å delta i TV 2-programmet.

Publisert
SEHER.NO:  I helgen kunne VG melde at «Farmen»-deltager Tore William Arvesen (44) gikk ned hele 29 kilo under innspillingen av det seervennlige TV 2-programmet. Den eneste grunnen til at han overlevde, var, ifølge ham selv, at han var helt ukritisk til hva han puttet i seg.

- Jeg prøvde meg på alt,drakk saltvann, og spiste til og med kattemat og tang fra sjøen. Det handlet bare om å få en metthetsfølelse, og få noe i magen som sveller, fortalte han til avisen.


Den høyreiste bestefaren fra Fredrikstad veide 135 kilo da han tok inn på gården i fjor høst. Lavt matinntak og knallhard fysisk jobbing fra morgen til kveld førte altså til et stort vekttap og påfølgende helseplager.
 
Til Seher.no legger han ikke skjul på at mye kunne, og burde, vært gjort annerledes fra TV 2 og produksjonsselskapet Strix sin side.

- Det er ikke bra i det hele tatt, jeg synes det ligger på grensen til det tolererbare. Hvis man skal ha med folk som representerer samfunnet som helhet, kan man vel si at jeg representerer de feite. Da trenger jeg også mer mat enn det jeg fikk. Og det var ingen som tok affære før jeg gjorde det selv, forteller han.

Selv er ikke Østfoldingen helt sikker på hva som bør gjøres med reglene rundt TV 2-produksjonen.

- Jeg har ingen fasit, men det er jo ingen tvil om at du forbrenner så og så mye ved å sy, så og så mye ved å snekre, så og så mye ved å bære tunggt og så videre. Selv har jeg alltid ment at maten bør deles likt, men dette burde jo andre tatt ansvar for før innspillingen startet. Det er jo nesten som en risiko-sport, mener Arvesen.

- Ligger det litt innebygd kritikk mot TV 2 og Strix i det du sier her, Tore?

- Nei, dette er ikke kritikk, men noe de bør tenke på til senere. De bør ta affære, dette er rett og slett ikke sunt.

- Hva bør bli gjort, mener du?

- Jeg skal ikke blande meg bort i noe, jeg, jeg takket jo selv ja til å delta i kampen. Produksjonsselskapet og TV 2 har satt reglene, men de er på grensen til forsvarlige, mener Tore, som innrømmer at oppholdet på gården for hans del ofte var meget tungt.

- Jeg var skikkelig lei og jævlig sulten.

44-åringen påpeker at han selv var heldig, tross det store vekttapet. 

- Ja, jeg var heldig, bortsett fra prolapsen i ryggen, som jeg fortsatt sliter med. Med slike vekttap kan kroppen bli skjev og ujevn etter hvert, det første som forsvinner er jo muskler, sier han til Seher.no.
 «Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ:  Hun fikk fullstendig panikkVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer