<strong>YDMYKET:</strong> Cheryl Cole smilte fra øre til øre på da hun feiret 28 årsdagen med å offentliggjøre forholdet til Ashley igjen. Men nå er forholdet på nytt i grus.  Foto: All Over Press
YDMYKET: Cheryl Cole smilte fra øre til øre på da hun feiret 28 årsdagen med å offentliggjøre forholdet til Ashley igjen. Men nå er forholdet på nytt i grus. Foto: All Over Press Vis mer

- Det er over! Slett nummeret mitt og la meg være i fred!

Cheryl Cole er «ydmyket» etter at Ashley ble tatt på fersken igjen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Til tross for uttallige advarsler fra media, venner og sin egen mor, valgte den engelske popstjernen Cheryl Cole (28) å ta tilbake sin utro eksmann Ashley Cole (30).

Men nå skal forholdet være over på nytt, etter at Chelsea-stjernen igjen ble tatt for en affære med en annen.

En kilde nær «Fight for This Love»-sangeren, sier Cheryl er «ydmyket» av de siste avsløringene.

- Nok en gang ser Ashley ut til å ha overgått seg selv. Akkurat da Cheryl hadde kommet tilbake i riktig spor, og jobber hardt med musikken, gjør han dette. Hun er ydmyket, sier kilden.

- Cheryl fortalte Ashley på telefon i går at han tydeligvis ikke er klar for å binde seg. På et tidspunkt hadde de en stor krangel og Cheryl sa at hun var ferdig med ham. Hun ba Ashley slette nummeret hennes og la henne være i fred, sier kilden.

For å trøste seg etter nok en nedtur skal den tidligere Girls Aloud-sangeren ha bladd opp 28 millioner kroner for et nytt hjem i Los Angeles, så hun kan komme seg unna fotballstjernen.

Ashley skal nemlig ha hatt en affære med en flyvertinne Kerry Meades da de to forsøkte å få forholdet på fote igjen. Ashley hadde et forhold til 29-åringen i 2004, men fant sammen igjen ved en tilfeldighet på en klubb for litt over én måned siden. Bare tre dager seinere møttes de på nytt på en nattklubb i Hollywood, og deretter skal de ha hatt sex, ifølge Daily Mail. 20 juni skal de ha tilbrakt nok en natt sammen.

Dette var bare 11 dager før Cheryl feiret 28-årsdagen med fest i London der hun og Ashley sto fram som et par igjen. Flyvertinnen hevder at Ashley hadde en gaveeske med undertøy som han skulle gi Cheryl til bursdagen da hun så ham i forrige måned.

- Han bedro oss begge. Det er åpenbart at undertøyet var til Cheryls bursdag. Han ønsket åpenbart å gjemme det. Hun bør trå varsomt. Hele tiden da jeg var sammen med ham oppførte han seg som en singel mann. Jeg tror ikke Ashley har noen anelse om hvordan han skal være trofast mot en kvinne. Jeg er sikker på at han aldri vil forandre seg. Jeg trodde han mente alvor med meg, og jeg har definitivt følelser for ham, sier Meades ifølge Daily Mail.

- Nå ser jeg at han var i ferd med å bli sammen med Cheryl igjen hele tiden da vi var sammen. Jeg føler med Cheryl, sier hun.

Den tidligere «X Factor»-dommeren avlyste også en planlagt familiefest på det som ville vært deres femårsjubileum for bryllupet sist fredag.

- I hans forsvars, var de ikke offisielt sammen igjen da han hadde denne æffæren så teknisk sett var de ledige på markedet, sier kilden til Daily Mail.

Kilden sier Cheryl nå vil fokusere på musikken, men er ikke helt avvisende til at hun kan komme til å finne tilbake til Ashley nok en gang.

Tirsdag avslører imidlertid The Sun at flyvertinnen ikke er den eneste Ashley har kost seg med i perioden da han og Cheryl hadde funnet tilbake til hverandre. Også den amerikanske modellen Jessyca Rayanne skal ha vært på besøk i Ashleys hjem i Los Angeles like før han fløy hjem til Cheryls bursdagsfest.

- Jeg spurte han om hans kone. Han sa han ikke var interessert i å bli sammen med henne igjen. Han sa bare det jeg ønsket å høre, skal Rayanne ha sagt til en venn.

De to skal ha tilbrakt flere timer sammen alene i huset, hvor de blant annet ble observert kyssende i et boblebad.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg nekter å plukke opp bitene igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer