Kaia Gerber og Pete Davidson:

- Det er over mellom dem

Pete Davidson legges nå inn på behandlingssenter.

TURBULENT: Turtelduene Kaia Gerber og Pete Davidson har gått igjennom en vanskelig periode, og nå skal forholdet være over. Her i lykkelige dager i Miami i høst. Foto: NTB Scanpix
TURBULENT: Turtelduene Kaia Gerber og Pete Davidson har gått igjennom en vanskelig periode, og nå skal forholdet være over. Her i lykkelige dager i Miami i høst. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i oktober romanseryktene begynte å svirre rundt modell Kaia Gerber (18) og komiker Pete Davidson (26). Duoen ble da observert spise lunsj sammen. I ettertid har ikke paret lagt skjul på at kjærligheten blomstrer mellom dem.

Paret har også feriert sammen i Miami, og der klarte de tilsynelatende ikke å holde fingrene unna hverandre.

Det kan også virke som at de ikke bare har vært en «snakkis» i mediene, men også hos Kaias foreldre, Cindy Crawford og Rande Gerber.

For ikke lenge siden ble nemlig foreldrene observert i en opprørt samtale utenfor datterens leilighet i New York - og det hele skal ha dreid seg om Kaias kjæreste, Pete Davidson, og at han «trenger hjelp». Det meldte Daily Mail og Page Six i slutten av desember.

Til behandling

E! News avslørte mandag denne uken at Pete nå skal ha sjekket inn på et behandlingssenter.

- Han tar en pause for å jobbe med sin mentale helse, sier en kilde til nettstedet.

KREVENDE: Pete Davidsons personlige problemer er offentlig kjent, og alt skal ha blitt litt for mye for unge Kaia Gerber. Foto: NTB scanpix
KREVENDE: Pete Davidsons personlige problemer er offentlig kjent, og alt skal ha blitt litt for mye for unge Kaia Gerber. Foto: NTB scanpix Vis mer

For mange kommer det kanskje ikke som et sjokk at skuespilleren og komikeren søker hjelp.

I 2017 avslørte at han er diagnostisert med borderline personlighetsforstyrrelse, og 26-åringen har også vært åpen om flere mentale sammenbrudd og sin bruk av marihuana, blant annet i podkasten «WTF With Marc Maron», ifølge People.

Et av symptomene på borderline personlighetsforstyrrelse er for øvrig en «tendens til å skape intense, men ustabile forhold til andre», ifølge Felleskatalogen.

BEKYMRET: Kaia Gerbers foreldre, Cindy Crawford og Rande Gerber, ble nylig observert i en opprørt diskusjon - visstnok om Pete Davidson. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Kaia Gerbers foreldre, Cindy Crawford og Rande Gerber, ble nylig observert i en opprørt diskusjon - visstnok om Pete Davidson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Pete og Kaia er over

Etter at Pete sjekket inn på behandlingssenteret, skal ikke paret ha hatt like god kontakt. Kilder fortalte E! News tidligere denne uken at det hele har gjort modellen usikker på om hun vil fortsette forholdet med «Saturday Night Live»-stjernen.

- Det hun så skjedde med Pete gjorde henne bekymret og redd. Hun bryr seg om ham og vil at han skal bli bedre, men fremtiden deres som par er veldig usikker, har en kilde uttalt overfor nettstedet.

FERIE: Paret storkoste seg i hverandres selskap i Miami i november. Foto: NTB Scanpix
FERIE: Paret storkoste seg i hverandres selskap i Miami i november. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilden skal også ha lagt til at uansett hva som skjer, vil de fortsette å ha en god tone.

Nå har det imidlertid kommet fram at det er over mellom paret. Det melder Page Six.

- Det ser ut som at Pete og Kaia er over. Det ble veldig overveldende for henne. Pete har det med å være veldig intens overfor kjærestene sine. Kaia er bare 18 år og det ble for mye å takle, skal en kilde ha fortalt til nettstedet.

Som kjent var Pete Davidson i et intenst forhold med sangstjernen Ariana Grande (26) i 2018, som gikk fra forlovelse til brudd i løpet av knappe fire måneder. I fjor datet han dessuten den 20 år eldre skuespilleren Kate Beckinsale (46) i rundt tre måneder.

Ble bekymret

Pete har som nevnt strevd mye med personlige utfordringer, og han lider dessuten av Crohns sykdom. Dette er en kronisk betennelse i mage- og tarmkanalen som blant annet kan medføre vekttap, magesmerter og brekninger, ifølge Lommelegen.

Tilbake i 2018 publiserte også den profilerte komikeren et innlegg på Instagram som gjorde fansen bekymret.

«Jeg vil ikke være på denne jordkloden lenger, jeg gjør mitt beste for å være her med dere, men jeg vet ikke hvor mye lenger jeg holder ut», skrev stjernen i 2018, ifølge The Sun.

«Alt jeg noen gang har villet gjøre er å hjelpe folk. Husk bare at jeg fortalte dere det», avsluttet han.

Meldingen ble senere slettet, samtidig som han deaktiverte Instagram-kontoen sin.

Likevel fikk fortsatt mange med seg den oppsiktsvekkende meldingen, og ble bekymret for skuespillerens mentale helse.

LES OGSÅ: Bekrefter de forholdet her?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer