GIR SEG: Jonas Brothers gir seg på topp og oppløses som popgruppe. Foto: Stella Pictures
GIR SEG: Jonas Brothers gir seg på topp og oppløses som popgruppe. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er over for denne gang

Jonas Brothers oppløses etter interne krangler.

SEOGHØR.NO: Det har i flere uker gått rykter om at popgruppen Jonas Brothers, bestående av Kevin (25), Joe (24) og Nick (21), skal være nære ved å bryte opp.

Nå skal oppløsningen være et faktum. Bruddet blir bekreftet av Kevis Jonas.

- Det er over for denne gang, sier Kevin til ukebladet People.

Bandet startet i 2005 og slo for alvor gjennom i TV-filmen Camp Rock tre år senere. Popgruppen har gitt ut fire studioalbum og medlemmene har også gitt ut flere soloprosjekter hver for seg. Om popgruppen lenger har en fremtid er usikkert.

- Det er veldig vanskelig å si det dette er slik det vil være for alltid. Vi stenger et kapittel, det er det eneste som er sikkert, sier Nick Jonas til ukebladet.

POPULÆRE: Brødrene har lenge vært en av USAs mest populære grupper og har hatt suksess både med film, tv og musikk. Foto: FameFlynet Sweden
POPULÆRE: Brødrene har lenge vært en av USAs mest populære grupper og har hatt suksess både med film, tv og musikk. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Beslutningen om å bryte opp gruppen var enstemmig og ble bestemt etter at Nick Jonas hadde kalt inn til møte i begynnelsen av november for å diskuterer gruppens problemer.

- Jeg kjente meg innestengt. Jeg trengte å fortelle hva jeg hadde på hjertet til brødrene min, sier Nick til People.

LES OGSÅ:  Slutt for Jonas Brothers?