Kim Kardashian West:

- Det er ondskapsfullt

Flere spekulerer på om Kim Kardashian West har redigert bildet av sin yngste datter.

RASER: Flere går til angrep på Kim Kardashian West i kommentarfeltet på Instagram. Flere hevder hun har retusjert Chicago i Photoshop. Foto: NTB scanpix
RASER: Flere går til angrep på Kim Kardashian West i kommentarfeltet på Instagram. Flere hevder hun har retusjert Chicago i Photoshop. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at medlemmene av Kardashian-Jenner-familien til stadighet står i stormer av kritikk fra hele verden.

Tidligere denne måneden la Kim Kardashian West (37) ut et bilde av sin yngste datter Chicago, sammen med Kylie Jennners (21) datter Stormi. Bildet av de vakre jentene har Kylie tidligere delt med sine 116 millioner følgere på Instagram, men Kims versjon av bildet får fansen til å sperre opp øynene.

Det er tydelig at Kim har lagt på et filter på bildet, og flere spekulerer nå på om hun i tillegg har retusjert bildet av de to babyene.

- Ondskapsfullt

Ifølge tabloidavisen Mirror beskyldes 37-åringen for å ha endret på både datterens krøller og hodefasong.

- Hvordan kan du fotoshoppe en babys hode? Det er trist. Hva blir det neste, operasjon? Hva søren er galt med deg, du har problemer med hvordan du ser ut, har en følger kommentert under bildet av de to kusinene i matchende, rosa antrekk.

- Det er ondskapsfullt å fotoshoppe et barn. Jeg skjønner ikke at noen kan finne på å gjøre det, skriver en annen.

View this post on Instagram

🎀 Happiness 🎀

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Til tross for at mange går hardt ut mot realitystjernen, tar flere fans henne i forsvar. Flere påpeker blant annet at det mørke filteret kan påvirke hvordan datteren ser ut.

- Jeg ser virkelig ikke noe forskjell annet enn et filter som påvirker alle fargene i bildet, skriver en.

- Det er helt tydelig at det er forskjell på fargene og lyset i bildet til Kim og Kylie. Slutt å grave for å finne dritt på en mor som har tre barn hun setter foran alt, bare fordi hun er i rampelyset, skriver en annen.

«Keeping Up With The Kardashians»-stjernen har foreløpig ikke kommentert den siste kritikken hva gjelder bilderedigeringen.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

slumber party 🎀

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kritikk som mor

Dette er imidlertid ikke første gang Kim har måttet tåle kritikk fra følgerne sine. Mye later til at stjernens millioner av fans raskt henger seg opp i hva enn som gjelder barna hennes, og det berømte mammapolitiet er heller ingen hun slipper unna.

Blant annet har hun tidligere blitt kritisert for sønnens bilsete, og for at North har tatt et lettkledd bilde av henne.

På sin Instagram-profil, hvor Kim har svimlende 118 millioner følgere, delte hun for kort tid siden et bilde av seg selv og datteren i hver sin bikini. At den vakre 5-åringen hadde på seg bikini fikk fansen til å se rødt.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

🎀✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Den bikinien er litt upassende for en liten jente, etter min mening, skrev en.

- Du burde ikke dele bilder av barna dine i sosiale medier. Du burde forsvare dem og i hvert fall ha på dem passende klær. Små barn burde ikke ha på seg bikini. Det er sykt, skrev en annen.

- Fy søren. Den bikinien og den posituren er helt upassende for en liten jente på hennes alder, men igjen, hva kan du forvente når moren hennes er Kim Kardashian, skrev en tredje.

Og det var nettopp det at femåringens bikini er upassende som skapte reaksjoner i kommentarfeltet. Likevel var det enkelte som tok «Keeping up With The Kardashians»-stjernen i forsvar.

- Alle som kommenter Norths bikini er ekle. Dette bildet er nydelig og uskyldig, skrev en, mens en annen kommenterte:

- Folk kommer alltid til å kritisere, uansett hva vi gjør.

LES OGSÅ: Kylie åpner opp om datteren og fremtiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer