FINALEKLAR: Atle Pettersen og dansepartneren Marianne Sandaker møter Kari Traa og Egor Filipenko i den store «Skal vi danse»-finalen neste helg. Foto: Stella Pictures
FINALEKLAR: Atle Pettersen og dansepartneren Marianne Sandaker møter Kari Traa og Egor Filipenko i den store «Skal vi danse»-finalen neste helg. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Det er nok ikke avtalt at jeg skal vinne

«Skal vi danse»-kjekkasen Atle Pettersen slår tilbake mot påstandene fra sin tidligere konkurrent. Se video!

Publisert
Se video med Atle Pettersen og Anna Anka nederst i saken!

SEHER.NO: Den tidligere «X Factor»-finalisten Atle Pettersen (22) kan ikke bare synge. Nå er han klar for den store «Skal vi danse»-finalen, der han skal møte Kari Traa og hennes dansepartner Egor Filipenko. Lørdag var det nemlig Lars Bohinen og Alexandra Kakurina som måtte forlate TV 2-konkurransen.

I midten av oktober røk den svenske Hollywoodfruen Anna Anka (40) ut av konkuransen. Umiddlebart etterpå var hun - overfor Seher.no - meget kritisk til TV 2 og produksjonsselskapet Monster.

- Jeg visste at jeg skulle ryke ut i dag. Dels fordi at når jeg gjorde «Happy Day» med Jan Thomas, som kommer til å vises senere, så sier han til meg at «hvordan føles det å ha vært med i Skal vi danse?» Så jeg visste for seks uker siden at det var i dag jeg skulle ryke ut. Det var allerede planlagt, sa Anka kontant til Seher.no den gang.

På samme tid hevdet hun - etter at kameraene var slått av - at hun også visste hvem som var tenkt å vinne konkurransen. Nemlig Atle Pettersen.

Nå er Pettersen finaleklar...

- Hva tenker du om utspillet fra Anna Anka, Atle?
 
- Det jeg tenker er at det er veldig hyggelig at hun tror jeg kommer til på vinne, men jeg tror nok ikke det er avtalt spill - det er det nok ikke, sier han til Seher.no.

Den finaleklare «Skal vi danse»-kjekkasen innrømmer imidlertid at han synes kommentaren fra sin tidligere konkurrent er av det uventede slaget.

- Dette må jo hun stå for. Selv har jeg hatt god kontakt med Anna, jeg synes hun er en hyggelig kvinne. Hun får som sagt stå for det hun sier.

- Så «Skal vi danse» er ikke et avtalt spill?

- Nei, det tror jeg ikke, mener han.

I oktober uttalte presseansvarlig for «Skal vi danse» i TV 2, Kari Austefjord, til Seher.no at danseprogrammet langt ifra er avtalt spill, slik Anna Anka hevder.

- Dette er en spøk fra Anna sin side. Vi har helt upartiske dommere som baserer sine poenger ut fra det som presteres på dansegulvet. I tillegg telles publikums stemmer. Ingenting kan påvirke resultatet utenom dette, så dette var ikke planlagt på forhånd, sa Austefjord den gang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Planlagt at jeg skulle ryke for lenge siden  

Se video med Atle Pettersen og Anna Anka her:[obj:media:10316]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer