- Det er noen suppehuer blant de som er igjen

Robinson-deltageren visste han kom til å ryke da han gikk til søndagens øyråd.

TAPTE «LOTTERIET»: Jon Bakken (nr tre fra venstre, bakerst) hevder han ser på «Robinson» som et lotteri, hvor en av tjue vinner. Søndag måtte han imidlertid forlate ekspedisjonen etter å ha blitt stemt ut av de andre deltagerne. Foto: TV3
TAPTE «LOTTERIET»: Jon Bakken (nr tre fra venstre, bakerst) hevder han ser på «Robinson» som et lotteri, hvor en av tjue vinner. Søndag måtte han imidlertid forlate ekspedisjonen etter å ha blitt stemt ut av de andre deltagerne. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Robinson-deltageren Jon Bakken ble ikke overrasket da han søndag måtte forlate TV3-serien. Rett før opptakene startet hadde han nemlig hørt rykter om at hans nærmeste allierte mobiliserte mot ham bak hans rygg.

- Jeg hadde et spesielt godt forhold til Morten og HC ( Morten Heierdal og Hans Christian Philip Valstad, red.anm) på øya. 20 minutter før avstemmingen begynte, hørte jeg rykter om at HC sanket stemmer mot meg. Da skjønte jeg at jeg kom til å ryke, sier han til Seher.no

- Mange suppehuer igjen
Bakken hevder flere av de gjenværende deltakerne ikke er i nærheten av å fortjene stemplet som «en ekte Robinson».

- Det er jo alltid mye snakk om verdige vinnere i «Robinson», og etter min mening er det mange av årets deltakere som ikke er det. Det har vært trist å se noen av de som har måttet reise tidligere, som hadde hatt mye mer å gjøre i en finale. 

- Det er noen suppehuer blant de som er igjen - og det kan du sitere meg på!, sier han til Seher.no.

Bakken navngir imidlertid ikke hvem han ser på som uverdige vinnere av TV3-serien.

Tror han kunne reddet seg selv.

42-åringen fra Frekhaug utenfor Bergen har vært en fargeklatt i årets «Robinson»-sesong og har til tider havnet i heftige diskusjoner med flere av de andre deltakerne.

- Kanskje kunne jeg kommet videre hvis jeg hadde stukket hodet mitt ned i sanden, men det er ikke min stil. Jeg kunne kanskje også spilt annerledes, men da måtte jeg gjort noen valg som bryter med hvordan jeg er som person.

- Jeg var hele tiden bevisst på at jeg skulle stå for det jeg gjorde på øya når jeg kom hjem igjen. Resultatet synes jeg har blitt bra, og jeg har stort sett bare fått positive tilbakemeldinger fra seerne.  Det har kun vært en person som har vært negativ, og det var en dame som skrev at hun synes jeg var lite attraktiv, sier han og humrer.

Lotteri med gode odds
Til tross for at han gikk glipp av finaleplass, angrer ikke Jon på at han meldte seg på «Robinsonekspedisjonen».

- Jeg reiste for opplevelsen, og fikk den. Sånn jeg ser det er «Robinson» et lotteri, hvor oddsen for å vinne er 1 av 20. Det er ganske god odds for et lotteri, men desverre ble det ikke meg som vant, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han er så kynisk og jævelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer