KJØPTE LEILIGHET: Triana Iglesias og Dj-kjæresten Nils Noa har kjøpt en lekker treromsleilighet på Frogner i Oslo. Foto: Stella Pictures
KJØPTE LEILIGHET: Triana Iglesias og Dj-kjæresten Nils Noa har kjøpt en lekker treromsleilighet på Frogner i Oslo. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det er noe vi har ønsket oss lenge

Triana Iglesias og kjæresten kjøpte luksusleilighet på Frogner i Oslo.

SEHER.NO: Triana Iglesias (28) og DJ-kjæresten Nils Noa (30) har kjøpt en lekker treromsleilighet på Frogner i Oslo. Paret måtte bla opp nærmere fire millioner for leiligheten, som er på 91 kvadratmeter.

- Det er noe vi har ønsket oss lenge. Før vi flyttet sammen bodde vi hver for oss, og det ble ganske trangt med mye klær og mye vinyl. Nå har vi fått et ekstra rom. Og Nils har lovet meg at det skal bli walk in-closet, sier Iglesias til Se og Hør.

Den populære modellen og «Paradise Hotel»-programlederen har tidligere bodd ti år i en liten leilighet i nærheten. Der bodde paret sammen frem til nå.

- Vi hadde bare et lite kjøkkenbord med plass til fire. I den nye leiligheten får vi spisestue. Det skal bli deilig å kunne holde middagsselskaper, for det er jo litt stusselig med maks to gjester, sier hun.

Triana og Nils havner i et eksklusivt nabolag. I nabogården bor skuespillerparet Kjersti Holmen (54) og Sverre Anker Ousdal (66) og den kjente kostholdsguruen Fedon Lindberg (48), melder Se og Hør.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg satt hjemme og gråt