- Det er noe jeg ikke behersker

Vebjørn Sand sliter med å få tak på dansetrinnene, til tross for dommerskrytet.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kunsteren Vebjørn Sand (46) har fått mye skryt av både dommere og publikum etter sine to første forsøk på «Skal vi danse»-parketten, og gikk trygt videre fra forrige ukes program.

Men da Seoghør.no møtte ham under åpningen av hans siste kunstutstilling på Galleri Ljan, innrømmet Vebjørn at dansetrinnene er alt annet enn lette.

- Dette er noe jeg ikke behersker. Premieren var spennende på en helt ny måte. Men det jo også litt som en kunstutstilling når det gjelder å dele av seg selv.


- Men jeg er jo tryggere her, for jeg har jo dette mer inne enn vals og paso doble, sier han og ler.

Forrige lørdag fikk Vebjørn publikum til å gispe, da han slapp dansepartneren Nadya Khamitskaya hardt ned i gulvet under sin opptreden.

Etterpå avslørte Nadya at det ikke var de første blåmerkene hun har fått av Vebjørn.

- Vebjørn har gitt meg flere blåmerker og jeg har gitt ham noen også. Han får blåmerker når han gjør noe galt og jeg når det er i koreografien, sa hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vebjørn har gitt meg flere blåmerker

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer