SKAPTE BRÅK: Dette coveret i Det Nye skapte mye bråk for Inger Lise Hansen. - Jeg liker å kle meg utfordrende, er tittelen til bildet.  Foto: SCANPIX
SKAPTE BRÅK: Dette coveret i Det Nye skapte mye bråk for Inger Lise Hansen. - Jeg liker å kle meg utfordrende, er tittelen til bildet. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det er noe galt hvis dette var skadelig for meg

Inger Lise Hansen angrer ikke bildene som for alvor drepte karrieren hennes.

Publisert
SEHER.NO: Onsdag fikk KrFs nestleder Inger Lise Hansen (29) den tunge beskjeden om at hun er vraket som nestlederkandidat i partiet. Kontroversene rundt henne de siste årene har stått i kø. Det begynte med hennes oppgjør med de konservative kreftene i partiet i 2009, deretter tok hun til orde for borgelig vigsel av homofile og fjerning av partiets bekjennelsesparagraf, og til det som virkelig skapte bråk – bildene i Det Nye.
 
- Det er klart det er noe jeg er skuffet over. Det er i slikt mediekjør en oppdager hvem de ekte vennene er. Det hadde vært enklere om folk var mer direkte og sa til meg det de sier om meg i mediene, sier Inger Lise Hansen til Dagbladet.
 
Hun angrer overhodet ikke bildene hun tok da hun stilte lettkledd for Det Nye.
 
- Hvis det var skadelig for meg, så er det noe galt et sted. Det med kjolen var storm i et vannglass. Det var ei tøff uke, sier hun.

I media kunne hun lese om at hun var barnslig og naiv, mens på trikken kom folk bort til henne og hyllet henne for bildene.
 
Mannen hennes David Hansen og datteren på to år har betydd mye i den tunge perioden.
 
- Det er godt å kunne krype inn i en god favn, og føle meg elsket og at han har tro på meg. Det er ekte kjærlighet, sier Hansen til Dagbladet.


I intervjuet med Det Nye, som på nytt skapte problemer for Hansen, mente hun at hun hadde kommet styrket ut av stormen rundt sin egen person.

- Det er veldig naturlig - og veldig kvinnelig - å la de negative tilbakemeldingene prege selvbildet og tankegangen. Men jeg føler at jeg har klart å ikke la det skje. Jeg står med rak rygg, fordi jeg står for det jeg har sagt, sa hun til bladet.

Men hun innrømmet at det kan være vanskelig å være kvinne i KrF.

- Det kan være utfordrende. Jeg har nok følt at jeg må prestere mer fordi jeg er ung og blond. Jeg tror det ofte kreves mye mer av deg som kvinnelig politiker. Du må jobbe enda mer for å få frem budskapet, for at folk skal lytte til deg. Du må prioritere sterkere og hardere, og være flinkere. Det stilles andre forventninger. Til hvordan du kler deg. Hvordan du opptrer. Det er liksom ikke lov for en kvinne å være sint og engasjert, da er du bare en bitch, sa hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Da er du bare en bitch


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer