- Det er noe av det aller verste jeg har sett

«Luksusfellen»-ekspert Hallgeir Kvadsheim blir helt satt ut av hvor mye Anita og Thomas går i minus.

SEOGHØR.NO: I «Luksusfellen» på TV3 må ekspertene takle alt fra kostbare bilkjøp til betalingsuvillige kamerater og personlige kriser.

Mens denne uken er det den store gründerdrømmen til Anita Dalen (31) fra Lillehammer, som Hallgeir Kvadsheim og Christian Vennerød skal prøve å redde.

Når Kvadsheim presenterer månedsregnskapet til Anita og ektemannen Thomas Georg Johansen (33) for dem, blir det tydelig at butikkdrømmen hennes er et enormt pengesluk.

- Det er noe av det aller, aller verste jeg har sett i «Luksusfellen», understreker økonomieksperten i programmet.

Se økonomens konfrontasjon med Anita og Thomas øverst i saken!

Hallgeir Kvadsheim har nemlig regnet ut at familien går totalt 32.000 kroner i minus hver måned. 24.000 av de kronene forsvinner fra privatøkonomien og inn i butikken til Anita.

FORTVILET SITUASJON: - Ingenting var som det skulle være, sier Anita til Seoghør.no om hvordan situasjonen var da «Luksusfellen» besøkte henne og Thomas (t.h) på Lillehammer. Foto: TV3
FORTVILET SITUASJON: - Ingenting var som det skulle være, sier Anita til Seoghør.no om hvordan situasjonen var da «Luksusfellen» besøkte henne og Thomas (t.h) på Lillehammer. Foto: TV3 Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Tøft å få det presentert slik

I 2013 åpnet Anita en egen garn- og hobbybutikk, som krever svært mye tid og krefter av henne. I tillegg jobber hun deltid i nabobutikken, mens ektemannen tar seg av barna og jobber ekstra for å forsørge familien.

Likevel har ikke 31-åringen vært i stand til å ta ut lønn fra butikken sin siden åpningen, innrømmer hun i «Luksusfellen»-episoden. Derimot har hun og Thomas, som har to barn sammen, sprøytet drøye 700.000 kroner inn i bedriften for å få den til å gå rundt.

FIKK HJELP: Økonomene Hallgeir Kvadsheim (t.v) og Christian Vennerød (ytterst t.h) hjalp Anita og Thomas med å få oversikt over alle utgiftene sine - og hvor mye omsetningen i butikken måtte bli for å komme på rett kjøl.  Foto: TV3
FIKK HJELP: Økonomene Hallgeir Kvadsheim (t.v) og Christian Vennerød (ytterst t.h) hjalp Anita og Thomas med å få oversikt over alle utgiftene sine - og hvor mye omsetningen i butikken måtte bli for å komme på rett kjøl. Foto: TV3 Vis mer

I klippet øverst i saken, ser man at Anita får seg en støkk når Kvadsheim forteller hvor mye penger paret faktisk overfører til butikken hver måned.

Overfor Seoghør.no legger hun ikke skjul på at det var tøft.

- Det første som slo meg var «åh, s***n!». Det tøffeste var å få det presentert på en upynta måte. De økonomene legger ikke mye imellom når de først setter i gang. De vanskelige spørsmålene kom rett ut fra dem, det var hardt, sier Anita Dalen i dag.

Hvordan det går med Anita, Thomas og garnbutikken, kan du se i «Luksusfellen» på TV3 onsdag klokken 20.30!

LES OGSÅ: Se hvem som koste seg i akebakken