Det er noe alvorlig galt med dette bildet

Skandalestjernen er nemlig ikke så overrasket som hun later til å være...

INGEN NAPP: Ingen av de store paparazzi-byråene var interesserte i å kjøpe Lindsay Lohans iscenesatte bikinibilde. Foto: Stella Pictures
INGEN NAPP: Ingen av de store paparazzi-byråene var interesserte i å kjøpe Lindsay Lohans iscenesatte bikinibilde. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Lindsay Lohan (24) forsøkte å vise frem sine gode sider i helgen da hun besøkte et hjelpesenter for hjemløse i helgen - men i all stillhet forsøkte hun også å selge et iscenesattt bilde av seg selv, for 59.000 norske kroner.

«Machete»-stjernen poserer tilsynelatende ovverasket, i en svart badebrakt. På 24-åringens bare ben kan man tydelig se hennes elektroniske fotlenke, også kalt en SCRAM.

-  Lindsay Lohan ringte rundt til alle de store paparazzi-selskapene, og forsøkte å få 59.000 kroner for bildet, sier en kilde til Us Magazine.

Hun prøvde altså å få det til å se ut som om bildet var blitt tatt av en paparazzi. Desverre for Lohan, så var det visst ingen napp å få.

- Det var ingen som var interesserte, så hun endte opp med å selge det iscenesatte bildet til et lite byrå. Hun forsøkte hardt hele helgen, men hvem er det egentlig som orker å avtale noe med den hodepinen av et menneske?

Det kan virke som om den unge skuespillerinnen har begynt å se bunnen av lommeboka. Hun hadde tidligere en avtale med OK! Magazine, som skulle kjøpe hennes første intervju for 7 millioner kroner, men også den avtalen gikk i vasken,

Lindsay - som forventes å være tilbake på rehab ganske snart - må i retten 22. oktober, etter å ha innrømmet at hun testet positiv på en alkohol- og doptest. Dette kan føre til mer fengselsstraff for skandalestjernen.


Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Avbildet mens hun tar heroin