- Det er nesten som om jeg har fått en ekstra bror

Ingrid Gjessing Linhave og Kåre Magnus Bergh elsker sin nye tilværelse sammen.

SEOGHØR.NO: I 2004 dukket Ingrid Gjessing Linhave (38) for første gang opp i TV-ruta. Den gang som programleder i «Idol» sammen med Solveig Kloppen (44).

I etterkant har Ingrid ledet en rekke program både på NRK og TV 2, og i 2013 begynte hun i NRK-suksessen «Nytt på nytt».

Men etter halvannet år i panelet avslørte Linhave i februar i år at hun skulle slutte.

– Det ramlet i høst inn et tilbud om å lage et program med Kåre Magnus Bergh. Så da måtte jeg velge mellom «Nytt på nytt» eller å jobbe med ham. Det var et luksusdilemma som likevel gjorde vondt i magen, men jeg valgte Kåre Magnus fremfor Jon og Knut, fortalte hun til VG den gang.

Saken forsetter under bildet.

FERDIG I «NYTT PÅ NYTT»: I vinter tok Ingrid farvel med Jon Almaas og Knut Nærum (t.h) i NRKs fredagssuksess for å jobbe med Kåre Magnus i stedet. Foto: NTB scanpix
FERDIG I «NYTT PÅ NYTT»: I vinter tok Ingrid farvel med Jon Almaas og Knut Nærum (t.h) i NRKs fredagssuksess for å jobbe med Kåre Magnus i stedet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Har blitt nære venner

Ingrid og Kåre Magnus Bergh (36), som tidligere har ledet «MGP jr.» sammen, ble deretter å se som programledere for det populærvitenskapelige underholdningsprogrammet «Big Bang».

I sommer ledet de også «Sommeråpent» sammen, og i januar får de to gode vennene sitt eget program på Norges største radiokanal P1.

Ingrid Gjessing Linhave kunne ikke vært mer fornøyd.

- Det er nesten som om jeg har fått en ekstra bror i Kåre Magnus, sier 38-åringen, som selv har tre søsken, til Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

BLID DUO: I 2010 ledet Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave Melodi Grand Prix Junior. Her under finalen i Oslo spektrum.
Foto: Kyrre Lien / Scanpix Foto: NTB scanpix
BLID DUO: I 2010 ledet Kåre Magnus Bergh og Ingrid Gjessing Linhave Melodi Grand Prix Junior. Her under finalen i Oslo spektrum. Foto: Kyrre Lien / Scanpix Foto: NTB scanpix Vis mer

Videre forteller Ingrid at hun gleder seg vilt til oppstarten av det nye programmet, som foreløpig ikke har fått noe navn, og at hun nesten daglig snakker med Kåre Magnus på telefonen for å diskutere innholdet.

- Vi har det skrekkelig morsomt sammen, og jeg blir aldri lei ham. Ombord på «Sommeråpent»-båten nylig, ble vi liggende halve natten og dikte sanger om steder vi var på. Som Varangerfjorden. Vi lo oss nesten fillete, og fikk ikke mye søvn, forteller hun til bladet.

TOSPANN: Her er duoen sammen med sjakkmesteren Magnus Carlsen i fjor. Foto: NTB scanpix
TOSPANN: Her er duoen sammen med sjakkmesteren Magnus Carlsen i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Triana Iglesias har fått ny kjæreste