- Det er naturlig at hun får ekstra fokus

«Jakten»-bonden Svein Bøylestad mener at dette ikke var kjærlighet ved første blikk.

JAKTER KJÆRLIGHETEN: Hanne Pettersen, Maria Holtesmo, Vivian Fishaa, Camilla Rødli, Elise Fremstad, Camilla Bakken, Mariann Sætre og Silje Dahlstrønen jakter Sveins hjerte i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2
JAKTER KJÆRLIGHETEN: Hanne Pettersen, Maria Holtesmo, Vivian Fishaa, Camilla Rødli, Elise Fremstad, Camilla Bakken, Mariann Sætre og Silje Dahlstrønen jakter Sveins hjerte i «Jakten på kjærligheten». Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» fikk årets fire bønder møte sine ti utvalgte friere for første gang. Gjennom syv minutters lange speed-dater fikk de dermed gjort seg opp et lite inntrykk av hvem de vil ha med seg videre i jakten på sin store kjærlighet.

Bonden Svein Bøylestad (27) så i mandagens episode ut til å bli svært sjarmert av spesielt en av jentene han datet. Svein så nemlig ut til å ha svært gode kjemi med vakre Vivian Fiskaa (25). Til Seher.no legger han heller ikke skjul på at han likte den lille praten han fikk med Vivian.

- Ja, absolutt! Hun er kjempeutadvendt, og jeg hadde en god og fin tone med henne under speed-daten. Men det er klart, Vivian var den som fikk mest oppmerksomhet i det første programmet da jeg valgte med meg ti friere, og det er det jo naturlig at hun får litt ekstra fokus her også, sier Svein til Seher.no.

«Jakten»-bonden mener imidlertid at det også var et par, tre andre som han kom svært godt overens med. Samtidig legger han ikke skjul på hva han likte best med Fiskaa, som er bosatt i Trondheim.

- Hun hadde utstråling, sjarm og var rett og slett en god jente. Hun var ordentlig. I tillegg virket det som at hun hadde satt seg inn i den jeg er, hun kjente meg litt på en måte. Hun hadde lagt innsats i dette.

- Var det kjærlighet ved første blikk, Svein?

- Nei, kjærlighet ved første blikk er vel å ta litt hardt i, sier Froland-bonden, som synes dagene som kjærlighetssøkende TV-bonde er noe spesielle.

- Jeg må vel si at jeg hiver meg ut i fremmed land, i noe som man ikke vet hva som kommer ut av. Men det er jo mange som etter hvert har gjort mye rart på TV, og jeg håper jo at jeg skal finne meg en jente gjennom dette. Og gjør jeg det, da er det verdt det alt sammen. Men ja, det er en spesiell situasjon.

Til Seher.no legger ikke TV-frieren Vivian skjul på at hun koste seg på date med «Jakten»-bonden.

- Jeg synes det gikk greit, han var en enkel person å snakke med. Det var jo en grunn til at jeg skrev til ham, han har gode egenskaper og er en mann jeg har lyst til å bli bedre kjent med, forteller hun.

Heller ikke Fiskaa vil si at det var kjærlighet ved første blikk da de to møtte hverandre.

- Nei, det kan jeg ikke si. Men om ikke det var kjærlighet ved første blikk, ble jeg i hvert fall nysgjerrig, sier hun til Seher.no.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun leker med meg og samboeren sin