TROR DET BLIR VANSKELIG: Selv om Isabella Martinsen er en av «Skal vi danse»-favorittene, innrømmer hun at danseformen ikke er på topp enda. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
TROR DET BLIR VANSKELIG: Selv om Isabella Martinsen er en av «Skal vi danse»-favorittene, innrømmer hun at danseformen ikke er på topp enda. Foto: Anders Myhren / Seoghør.noVis mer

- Det er mye verre enn jeg trodde

Vær-Isabella avslører at hun ikke har dansetrinnene på plass før deltagelsen i årets «Skal vi danse».

SEOGHØR.NO: I høst skal TV 2s værmelder Isabella Martinsen (34) svinge seg på parketten i «Skal vi danse», og hun er allerede spådd en plassering helt i toppen av bettingsselskapene NordicBet og Betsson.

Selv har Martinsen avslørt at hun ikke har trent siden barneskolen, og nå innrømmer hun også at heller ikke danseformen er helt på topp.

- Det er mye verre enn jeg hadde trodd. Jeg skjønte at det kom til å bli vanskelig, men ikke så vanskelig. Det er så mye som skal kombineres - en tåspiss her, hodet der - og så må jeg jo smile i tillegg, forteller hun til Dagbladet.

Carl I. Hagen og kona Eli Hagen er også deltagere i årets dansekonkurranse, og Frp-politikeren har allerede tatt av seg 10 kilo etter å ha ladet opp med jogging og svømming i sommer.

34-åringen har derimot droppet tjuvtreningen og starter på bar bakke.

- Vi har heldigvis litt tid til å danse før første sending. Da er det jo ingen som ryker ut, men så har vi bare ei uke til å lære oss en ny dans. Det forstår jeg ikke hvordan jeg skal klare, sier hun til avisa.LES OGSÅ: - Har ikke savnet «Skal vi danse»