- Det er mye verre enn jeg trodde

Vær-Isabella avslører at hun ikke har dansetrinnene på plass før deltagelsen i årets «Skal vi danse».

TROR DET BLIR VANSKELIG: Selv om Isabella Martinsen er en av «Skal vi danse»-favorittene, innrømmer hun at danseformen ikke er på topp enda. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no
TROR DET BLIR VANSKELIG: Selv om Isabella Martinsen er en av «Skal vi danse»-favorittene, innrømmer hun at danseformen ikke er på topp enda. Foto: Anders Myhren / Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I høst skal TV 2s værmelder Isabella Martinsen (34) svinge seg på parketten i «Skal vi danse», og hun er allerede spådd en plassering helt i toppen av bettingsselskapene NordicBet og Betsson.

Selv har Martinsen avslørt at hun ikke har trent siden barneskolen, og nå innrømmer hun også at heller ikke danseformen er helt på topp.

- Det er mye verre enn jeg hadde trodd. Jeg skjønte at det kom til å bli vanskelig, men ikke så vanskelig. Det er så mye som skal kombineres - en tåspiss her, hodet der - og så må jeg jo smile i tillegg, forteller hun til Dagbladet.

Carl I. Hagen og kona Eli Hagen er også deltagere i årets dansekonkurranse, og Frp-politikeren har allerede tatt av seg 10 kilo etter å ha ladet opp med jogging og svømming i sommer.

34-åringen har derimot droppet tjuvtreningen og starter på bar bakke.

- Vi har heldigvis litt tid til å danse før første sending. Da er det jo ingen som ryker ut, men så har vi bare ei uke til å lære oss en ny dans. Det forstår jeg ikke hvordan jeg skal klare, sier hun til avisa.LES OGSÅ: - Har ikke savnet «Skal vi danse»


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer