VIL BLI OMDISKUTERT: Årets sesong vil etter all sannsynlighet bli omdiskutert. At NRK viser kjønnsorganer vil bli vanlig kost. Foto: Thomas Horni / Seher.no
VIL BLI OMDISKUTERT: Årets sesong vil etter all sannsynlighet bli omdiskutert. At NRK viser kjønnsorganer vil bli vanlig kost. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer

- Det er mye mer direkte nakenhet

Sist kom det inn over 8000 klager. Denne gangen viser NRK frem kjønnsorganer i «Trekant».

Publisert
Se video med «Trekant»-deltagerne nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag formiddag møtte årets «Trekant»-deltagere pressen til førpremiere på Fyrstikkalleen skole i Oslo. Foran skoleelever ble visningen for Even Jørs (20), Johanna Zamble (21) og Benjamin Silseth (20) en pinlig affære.

- Det var like kleint å se det som å gjøre det, forteller Silseth til Seher.no.

Tidligere har det blitt skrevet at årets runde av den mye omdiskuterte NRK-serien ville bli drøyere enn den første sesongen. Av et promo-klipp NRK viste fram fikk de oppmøtte se blant annet en erigert penis og en kvinne som sprer benene og viser fram kjønnsorganet.

- Det er mye mer direkte nakenhet denne sesongen, sier Jørs til Seher.no.

- Det blir mer hud og kjønn, legger Zamble til.

Etter forrige sesong mottok Kringkastingsrådet mer enn 8000 klager på NRK-programmet, og etter det som ble vist mandag, vil det være naturlig å anta at det blir enda mer i år.


- Det kan bli sterk kost for mange, men det er jo normalt. Alle har et forhold til dette, men det har ikke blitt vist på TV før. Noen må ta det steget og vise dette for at det skal bli normalt. Enkelte ting som blir vist er kanskje enda drøyere enn det som er normalt, sier Jørs.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Pinlig berørt av søsterens «Trekant»-opptreden

Se video:


[obj:media:10322]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer