Hailey og Justin Biebers bryllup:

- Det er mye frem og tilbake

Modellens storesøster avslører bryllupsforvirring.

FORVIRRET: Ikke engang Hailey Bieber søster, Alaia (til venstre), vet når bryllupsfesten til stjerneparet vil stå. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRET: Ikke engang Hailey Bieber søster, Alaia (til venstre), vet når bryllupsfesten til stjerneparet vil stå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I juni i fjor fant Justin Bieber (25) og Hailey Baldwin (22) tilbake til hverandre, etter at de i 2016 hadde hatt et romantisk, men kortvarig forhold.

Derfra gikk det fort i svingene, og kun en måned etter at det hadde begynt å oppstå romanserykter mellom de to, kunne Bieber bekrefte at han hadde gått ned på kne, og fridd til modellkjæresten.

I september, to måneder etter frieriet, spekulerte amerikanske medier på om paret hadde giftet seg i all hemmelighet, etter at de hadde blitt observert sammen på vei inn i et rettslokale.

Ekteskapsinngåelsen ble imidlertid ikke bekreftet før i november, da Bieber skrev i et innlegg på Instagram at han feiret Thanksgiving «som en gift mann».

Utsatte bryllupsfesten

I et større intervju med Vogue i februar, avslørte turtelduene at deler av grunnen til at de valgte å gi hverandre sine ja såpass raskt, var fordi de hadde valgt å vente med sex til de var erklært mann og kone.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I samme intervju fortalte de også at de planla en større bryllupsfest, men denne har foreløpig latt vente på seg. I midten av januar hevdet Page Six at parets bryllup var rett rundt hjørnet, i februar.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer