Hailey og Justin Biebers bryllup:

- Det er mye frem og tilbake

Modellens storesøster avslører bryllupsforvirring.

FORVIRRET: Ikke engang Hailey Bieber søster, Alaia (til venstre), vet når bryllupsfesten til stjerneparet vil stå. Foto: NTB Scanpix
FORVIRRET: Ikke engang Hailey Bieber søster, Alaia (til venstre), vet når bryllupsfesten til stjerneparet vil stå. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I juni i fjor fant Justin Bieber (25) og Hailey Baldwin (22) tilbake til hverandre, etter at de i 2016 hadde hatt et romantisk, men kortvarig forhold.

Derfra gikk det fort i svingene, og kun en måned etter at det hadde begynt å oppstå romanserykter mellom de to, kunne Bieber bekrefte at han hadde gått ned på kne, og fridd til modellkjæresten.

I september, to måneder etter frieriet, spekulerte amerikanske medier på om paret hadde giftet seg i all hemmelighet, etter at de hadde blitt observert sammen på vei inn i et rettslokale.

Ekteskapsinngåelsen ble imidlertid ikke bekreftet før i november, da Bieber skrev i et innlegg på Instagram at han feiret Thanksgiving «som en gift mann».

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Utsatte bryllupsfesten

I et større intervju med Vogue i februar, avslørte turtelduene at deler av grunnen til at de valgte å gi hverandre sine ja såpass raskt, var fordi de hadde valgt å vente med sex til de var erklært mann og kone.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I samme intervju fortalte de også at de planla en større bryllupsfest, men denne har foreløpig latt vente på seg. I midten av januar hevdet Page Six at parets bryllup var rett rundt hjørnet, i februar.

En måned før festen skal imidlertid ekteparet ha fått kalde føtter da flere gjester meldte avbud, og med det ble den utsatt - på ubestemt tid.

Bryllupsforvirring

Siden den gang har det blitt skrevet opp og ned i amerikansk presse om parets bryllupsplaner, og når festen vil stå, er det ingen som vet.

Heller ikke familien til ekteparet vet noe om detaljene, ifølge Daily Mail.

- Vi får se. Hvem vet hva planene deres er, sa Haileys søster, Alia Baldwin (26), nylig til avisen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SØSTRE: Alaia og Hailey Baldwin avildet sammen i mai. Foto: NTB Scanpix
SØSTRE: Alaia og Hailey Baldwin avildet sammen i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er mye frem og tilbake, så jeg vil være der på ett eller annet tidspunkt i en kjole, eller i joggeklær, ikke vet jeg.

Planene lagt på is

Ifølge Daily Mail fortalte en kilde i mars at planene for en bryllupsfest foreløpig var lagt på is, grunnet sangerens mentale helse.

- Han jobber med problemene sine og bygger seg opp igjen, sa kilden.

Det var i februar at nettstedet People kunne melde om at Bieber slet med depresjoner, og at han mottok hjelp for å bedre sin mentale helse etter en tung periode.

- Det virker som om Justin er sliten og nedfor. Han har slitt litt, fortalte en venn nær artisten, og la til at giftermålet ikke var grunnen til at han hadde det vanskelig.

- Dette har ingenting med Hailey å gjøre. Han er veldig glad for å være gift med henne. Det er noe annet han sliter med mentalt. Han har god hjelp rundt seg, og får behandling. Det virker som han tror han vil føle seg bedre snart.

COACHELLA: På søndag var det duket for den siste dagen av musikkfestivalen for i år. Ariana Grande stod for avslutningen, og gleden var stor da hun dro opp en overraskelse på scenen. I tillegg kunne publikum få høre en nyhet mange har ventet på. Vis mer

- Har slitt veldig

I mars åpnet Justin Bieber opp om de mentale vanskene sine i et personlig innlegg på Instagram.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Under et bilde av seg selv skrev 25-åringen at han ønsket å dele litt av det han gjennomgikk med følgere sine.

- Har slitt veldig. Føler meg bare veldig avkoblet og rar. Jeg kommer meg alltid opp igjen, så jeg er ikke bekymret. Jeg ville bare rekke ut en hånd til dere og spørre om dere vil be for meg. Gud er trofast, og bønnene deres fungerer. Tusen takk, skrev han.

Videre la «Sorry»-sangeren til at han for tiden befant seg «i sin aller mest menneskelige fase», og at han «ikke var redd for å møte utfordringene».

Siden den gang kan det se ut til at ting har gått sangerens vei, og nylig slapp han låten «I don't care» med Ed Sheeran (28) - etter en lang pause fra musikken.

Så da gjenstår det bare å se om det dukker opp noe nytt rundt parets bryllupsplaner.

LES OGSÅ: - Mer enn nok å elske seg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer