- Det er mulig noen har fått et kjipt inntrykk av meg

Didrik Solli-Tangen er ikke lenger mediesky.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Da Didrik Solli-Tangen vant Melodi Grand Prix med låta «My Heart is Yours» var 24-åringen av den mediesky typen.

Nå føler derimot sangeren at han kan slippe seg litt mer løs, mye takket være TV-opptrendener som «Villa Paradise» i «Torsdag Kveld fra Nydalen» og fjorårets «71 grader nord»-deltakelse hvor han stakk av med seieren.

- Det er mulig noen har fått et litt kjipt inntrykk av meg gjennom media fordi jeg har vært litt restriktiv, men jeg har nok vært den samme personen hele tida, det er bare media som har fått smake litt mer av det nå i det siste, forteller han til Seoghør.no Weekend.

Så sent som fredag forrige uke var han gjest hos Thomas og Harald, da han og MGP-kollega Tooji (25) var med på «Senkveld»-duell i Venezia, og mandag denne uken hadde Solli-Tangen programlederpremiere på TVNorge-programmet «Alt til salgs».

- Det her er meg, og det er viktig for meg å gjøre hva jeg selv er komfortabel med. Jeg er veldig fornøyd med hvordan ting har falt på plass, sier han videre.

Se hele videointervjuet med Didrik Solli-Tangen 5:21 ut i det splitter nye Seoghør.no Weekend-programmet øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Didrik Solli-Tangen er ikke klar for giftemål 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer