<strong>IKKE ENIG:</strong> John Arne Riise blir kritisert i ny bok. Nå svarer han tilbake. Foto: Andreas Fadum
IKKE ENIG: John Arne Riise blir kritisert i ny bok. Nå svarer han tilbake. Foto: Andreas Fadum Vis mer

John Arne Riise:

- Det er mulig jeg var både bortskjemt, overbetalt og nyrik

John Arne Riise er såret over uttalelser i ny bok.

Publisert

(Seoghør.no): I den nye boken «Landslaget», skrevet av sportsjournalist Birger Løfaldli, forteller Ståle Solbakken (49) og Ole Gunnar Solskjær (44) om oppførselen til John Carew (37) og John Arne Riise (36).

I boken forteller de blant at kulturen på A-landslaget forandret seg til det dårligere utover 2000-tallet - da Carew og Riise var blant de største stjernene.

Solbakken går spesielt hardt ut mot Riise. Overfor VG forteller John Arne Riise at han blir såret over uttalelsene de tidligere lagkameratene kommer med i den nye boken.

- Det gjør litt vondt å få min periode på landslaget omtalt på denne måten av to av de største profilene på laget, det gjør det. Det har vært den største æren i min karriere å få spille på det norske landslaget, det tror jeg de også innerst inne vet. Det er mulig jeg var både bortskjemt, overbetalt og nyrik, men jeg blødde alltid for drakten, sier Riise til avisen.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>KRITISERER TIDLIGERE LAGKAMERAT:</strong> John Arne Riise (t.v) og Ole Gunnar Solskjær spilte sammen på A-landslaget på starten av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix
KRITISERER TIDLIGERE LAGKAMERAT: John Arne Riise (t.v) og Ole Gunnar Solskjær spilte sammen på A-landslaget på starten av 2000-tallet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Tok fotballen seriøst

Fotballproffen mener at den overdådige livsstilen deres ikke hadde noe å si for kjærligheten de hadde for laget.

- Det ble kjøpt Ferrarier og dyre klokker og håret ble klippet rart og huden ble tatovert og i det hele tatt, men det var ikke fordi vi ikke tok fotballen eller landslaget seriøst. Det skjedde fordi vi var unge gutter som ble preget av miljøet vi hadde og mulighetene vi fikk, ville bare ha det gøy, og jeg har forståelse for at det ikke alltid var like gøy for dem som sto på sidelinjen, sier han til VG.

Riise debuterte på det norske A-landslaget i 2000, der han spilte frem til 2013. Han er den som gjennom tidene har spilt flest kamper for herrelandslaget.

Saken fortsetter nedenfor.

VIL HA BARN: Louise Angelica Riise, John Arne Riises kone, avslører i «Bloggerne» at livet for de to endelig har begynt å falle på plass. Det eneste de mangler er en liten baby eller to. Video: TV 2 Vis mer

Frem og tilbake

De siste årene har Riise vært frem og tilbake flere ganger hva det gjelder å fortsette fotballkarrieren eller ei. I fjor spilte han i India, men han bestemte seg for å legge opp etter noen måneder.

Tidlig i mai ble det kjent at han nok en gang gjør comeback, for Sportsklubben Rollon i 4. divisjon på Sunnmøre.

1. mai skrev 36-åringen under for 4. divisjonsklubben, noe både Riise og Rollon bekreftet på Twitter.

Sett bort fra fotballen, har Riise vært å se på TV 2 i serien «Bloggerne». Han giftet seg med Oslo-jenta Louise Angelica i Nordberg kirke våren 2014.

Denne uken ble det kjent at fotballstjernen skal delta i den nye sesongen av kjendisutgaven av realityserien «71 grader nord».

Innspillingen av serien er i gang, og naturrealityen blir å se på skjermen neste år.

<strong>PROFILERT PAR:</strong> I 2014 giftet John Arne Riise seg med blogger Louise Angelica. Foto: Andreas Fadum
PROFILERT PAR: I 2014 giftet John Arne Riise seg med blogger Louise Angelica. Foto: Andreas Fadum Vis mer

LES OGSÅ: Klare for «71 grader nord»: - Aner ikke hva jeg går til

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer