- Det er morsomt å vise litt hud

Men MGP-håpet kommer ikke til å være like drøy på TV.

MGP-KLAR: 26 år gamle Marika Lejon fra Søgne er blant de syv deltagerne i lørdagens MGP-delfinale i Florø. Hun opptrer med låten «Hungry for you (Gipsydance)», som hun har skrevet selv. Marika har tidligere vært med i «Norske Talenter» på TV 2, Foto: SCANPIX
MGP-KLAR: 26 år gamle Marika Lejon fra Søgne er blant de syv deltagerne i lørdagens MGP-delfinale i Florø. Hun opptrer med låten «Hungry for you (Gipsydance)», som hun har skrevet selv. Marika har tidligere vært med i «Norske Talenter» på TV 2, Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Lørdag er det klart for den andre delfinalen i årets Melodi Grand Prix, og syv nye deltagere skal ut i ilden for å kjempe om plasser til den norske finalen, som avholdes i februar. 

Blant artistene som opptrer i Florø, er 26 år gamle Marika Lejon fra Søgne, som deltar med den selvskrevne poplåten «Hungry for you (Gipsydance)». 

Hør smakebiter av de syv delfinale-låtene her! (ekstern link) 

26-åringen har en lang merittliste bak seg som musiker, og har blant annet gitt ut plate, sunget under By:larm, vært med i «Norske Talenter» på TV 2 og «Kjempesjansen» på NRK.

Hun var også med i MGP i 2007 med den etniske poplåten «Perfect Sin», men kom ikke videre fra delfinalen i Alta.

Denne gangen går imidlertid 26-åringen for gull, og til Seher.no sier hun at hun gleder seg veldig til å ta fatt på MGP-sirkuset for annen gang.

- Det blir kjempespennende, jeg gleder meg veldig, sier hun på telefon fra Florø.

Søgne-jenta, som lærte seg å spille piano allerede som seksåring og spilte Mozarts cembalo i Wien da hun bare var tre, kan imidlertid skilte med mer enn en imponerende musikk-karriere.

Hun har også tatt en mastergrad i medievitenskap ved Universitetet i Oslo, og er utdannet kostveileder ved Norges Idrettshøgskole.

Det var også i forbindelse med mastergraden at hun lagde den oppsiktsvekkende musikkvideoen til låten «Your only rose», hvor hun poserer svært lettkledd med en mannlig fitnessutøver.

Se videoen nederst i saken!

I videoen legger ikke Marika skjul på noe, og viser villig frem sin topptrente figur, mens hun åler seg nedover den oljesmurte kroppen til fitnessutøveren. 
 
- Akkurat den videoen er veldig sex-fokusert, men det var hensikten med den også. Jeg laget videoen i forbindelse med en masteroppgave jeg skrev om menn som sexobjekter i musikkvideoer. Videoen er laget utfra et mal i forbindelse med oppgaven, og derfor ble den også litt drøy, sier Marika til Seher.no:

- Jeg har laget tre store musikkvideoer så langt, og dette er helt klart den dristigste. Men det var litt på moro og da, alle synes det er spennende med kropp, og det var veldig gøy. Jeg er klar over at noen kan reagere på det, og det var også meningen. Jeg lagde videoen fordi jeg selv har reagert på dette med kropp og sex i musikkvideoer, og ville sette fokus på det.

Ifølge 26-åringen har hun ingen planer om å være like dristig når hun lørdag står på scenen under MGP.
 
- Jeg spiller absolutt ikke på det å være sexy i MGP. Jeg har jo et ganske kort skjørt, men poenget her er ikke å være sexy. Jeg vil heller vise at man kan være en liten rampejente og ha det moro, litt sånn som Pippi, humrer hun.

Så du har ikke planer om å vise rumpa på TV? 

- Nei, det håper jeg inderlig ikke. Det kan jo selvfølgelig tenkes at kameraene filmer slik at man viser ting man ikke vil vise, men nå skal vi ha prøver, og da kommer jeg til å si fra dersom jeg synes de filmer på en måte som ikke passer seg. Jeg har absolutt ikke ønske om å støte noen i denne konkurransen her, og det har heller aldri vært intensjonen med noen av videoene, sier hun:

- Men det er jo veldig gøy med kropp da, og det er morsomt å vise litt hud.

Disse opptrer under lørdagens delfinale i Florø:

Pernille & Marius - I’ll Be Yours
Babel Fish - Depend on me
Marika - Hungry For You (Gipsydance)
Isabella - Sand
Endre - Oh Oh (Puppy Love)
Hanne Sørvaag - You’re Like A Melody
Mimi Blix - Allergic

Den andre delfinalen i MGP avholdes i Florø, og sendes på NRK1 lørdag 22. januar kl. 19.55!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg var sikker på at vi var ferdige


Se musikkvideoen til «Your only song» nedenfor: