LEGEN FÅR SKYLDEN: Michael Jacksons brødre mener legen er skyld i poplegendens død. Foto: Stella Pictures
LEGEN FÅR SKYLDEN: Michael Jacksons brødre mener legen er skyld i poplegendens død. Foto: Stella PicturesVis mer

- Det er mord

Michael Jacksons søsken mener legen kunne ha reddet stjernens liv.

SEHER.NO: Michael Jacksons brødre - Tito (55) og Jermaine (54) - hevder doktor Conrad Murray er skyld i superstjernens død. Brødrene mener Murray fikk panikk da ulykken inntraff, og ventet med å prøve å vekke Jackson til liv.

De sørgende brødrene mener legen burde ha reddet Jacksons liv umiddelbart, da han kollapset i sitt hjem i Los Angeles.

- Min mening er at legen fikk panikk da broren min ikke våknet. Jeg tror han sannsynligvis forsto at han var i trøbbel, og prøvde å vekke ham. Michael hadde puls, men legen klarte likevel ikke å vekke ham til liv, sier Tito ifølge nettstedet Contactmusic.com.

Michaels søster, LaToya (53), ble søndag innhentet av en gruppe fotografer utenfor spisestedet "Madeo". Selv om hun ikke navngir noen personer, tror hun at brorens bortgang ikke er tilfeldig.

- Det er mord. Jeg tror noen har drept ham, sa hun til paparazziene.

- Jeg vet ikke hvor lang tid som gikk mellom da doktoren fant ham, og da han ringte etter hjelp. Men jeg tror at dersom han umiddelbart hadde ringt, kunne vi fortsatt hatt min bror her i dag, han ville definitivt vært i live. Jeg mener han (legen, red. anm.) er mistenkt i saken. Men mistenkt for eksakt hva, det vet jeg ikke, sier Tito.

Også Jermaine Jackson setter spørsmålstegn ved legens rolle i sangerens tragiske bortgang.

- En leges jobb er å holde noen friske. Men Michael gikk fra å ha god helse til å dø på kun én dag. Jeg fikk ikke en god følelse da jeg møtte legen den første gangen. Jeg tenkte at dersom han virkelig var en lege, hvorfor er ikke Michael her da? Hvorfor har han gått bort?

Conrad Murray selv, snakket søndag ut for første gang, der han insisterte på at han ikke drepte Jackson, og hevder han simpelthen har blitt gjort til en syndebukk etter tragedien.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Etterforskes som drap