- Det er mitt livs største feil

Timbuktu satt i bilen da kompisen kjørte i døden.

MISTET KOMPISEN: I 2004 døde Timbuktus kompis Peter i en bilulykke. Rapperen satt selv i bilen da kameraten døde. Foto: SCANPIX
MISTET KOMPISEN: I 2004 døde Timbuktus kompis Peter i en bilulykke. Rapperen satt selv i bilen da kameraten døde. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den svenske artisten Timbuktu (36) har hatt stor suksess i Skandinavia, men livet til 36-åringen har også vært preget av en rekke nedturer.

Da artisten - som egentlig heter Jason Diakité - var 19 år gammel, døde stefaren hans av kreft, og livet hans falt sammen.

- Jeg havnet i problemer med politiet. Jeg prøvde heroin, innrømmer han til Dagbladet Fredag.

Hele Sveriges favorittrapper ble også filmet da han snortet en stripe kokain fra et dolokk på et utested, og videoen havnet på nettet.

Men til Dagbladet Fredag forteller Timbuktu at det han angrer mest på, er en sommernatt i 2004, da han var full og hoppet inn i passasjersetet til kompisen Peter (29) for å få skyss hjem. Kompisen hadde 2,0 i promille og kjørte 220 kilometer i timen, før han traff et tre i veikanten. Peter døde momentant, mens Timbuktu overlevde.

- Det finnes ingen unnskylding som kan endre at han døde. Det er mitt livs største feil.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Timbuktu på trøndersk  

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer