- Det er MINE sønner

Krigen er i gang… igjen.

SEOGHØR.NO: Country-sangeren LeAnn Rimes (30) og realitystjernen Brandi Glanville (40) er i gang med nok en krig på det sosiale nettstedet Twitter.

Denne gangen handler krangelen om sønnene «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen har med sin eksmann Eddie Cibrian (39), som nå er gift med Rimes.

Det hele startet på fredag, da LeAnn var på vei til Oregon sammen med ektemannen og sønnen Mason og Jake. 

- Flyr ut med guttene mine om noen timer. Elsker at det er en familie-helg. Det er alltid mer moro når de er med meg, skrev Rimes på Twitter.

Da reagerte Glanville med sinne.

- Noen forsøker å komme under hunden på meg ved å kalle MINE barn hennes gutter! Så tydligelig! De er MINE gutter, Eddies sønner og dine stesønner… enn så lenge, svarte realitystjernen på Twitter.

Og før det hele eskalerte postet LeAnn en video av en av Brandis sønner sykle uten hjelm. Da var det duket for mer krig mellom de to kjendisene.

- Jeg prøver å ikke twittre om noe jeg nettopp så…Pust, skrev Glanville, men klarte ikke å holde masken lenge.

- Jeg tar en liten pause fra Twitter for å puste og slå til noen puter.

LeAnn Rimes besvarte ingen av Glanvilles twittermeldinger. 

- Jeg er så takknemlig for fantastisk positivitet og positive mennesker i livet mitt, skrev Rimes som en avslutning på kvelden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Facebook og Twitter gjør meg usikker