HEMMELIGE TRIKS: Eva innrømmer at hun og ektemann Tony Parker har noen hemmelige triks til sengekosen.  Foto: All Over Press
HEMMELIGE TRIKS: Eva innrømmer at hun og ektemann Tony Parker har noen hemmelige triks til sengekosen. Foto: All Over PressVis mer

- Det er min sexy hemmelighet

Eva Longoria avslører svært intime detaljer...

SEHER.NO: Bittelille Eva Longoria Parker (34) har blitt superstjerne takket være rollen i "Frustrerte Fruer", og har flere ganger tronet på toppen av lister over verdens mest sexy kvinner.

Og nylig kunne superstjernen avsløre at hun faktisk lever opp til sitt übersexy image.

I et ferskt intervju med Now! Magazine, forteller nemlig 34-åringen at hun og basketball-ektemannen Tony Parker har flere hemmelige tips til sengekosen.

Og får å føle seg litt ekstra sexy for ektemannen, har Eva som vane å gjennomføre månedlige bikini-voksinger, forteller hun.

- Enhver kvinne burde forsøke en brazilianwax. Det er min sexy hemmelighet. Og så går jeg alltid med g-streng. 
Skuespillrinnen avslører også at hun elsker å bli dominert på soverommet.

- Jeg har ikke noe imot å bli bundet, særlig med silketørkler. Jeg elsker når mannen tar kontroll. Det er noe sexy ved det å adlyde, sier skuespillerinnen.

Skjønnheten har flere ganger fortalt at hun måtte lære Tony flere frekke sengetriks i begynnelsen av deres forhold.

- Jeg er en erfaren person, og lærevillig, særlig når det gjelder kjærligheten. Han forteller meg alltid at han aldri har møtt noen som elsker ham på den måten jeg gjør. Helt fritt og ubetinget, sier Eva.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Kan det være sant?