- Det er mer utmattende enn jeg hadde trodd

Morsrollen var ikke helt slik Synnøve Skarbø så for seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld ledet Synnøve Skarbø (41) den direktesendte finalen i «4-stjerners middag» på TvNorge. Det er bare åtte uker siden den flotte programlederen ble mor for første gang da lille Lydia kom til verden.

Synnøves tilværelse har forandret seg drastisk etter fødselen.

- Dagene er hektiske, og det er lite søvn. Jeg er nok en hønemor. Jeg er ikke så konsekvent på regler og tar henne opp ved hver minste lyd. Jeg er superfornøyd med den nye tilværelsen, men morsrollen er ikke slik jeg trodde på forhånd. Det er veldig mye mer utmattende enn jeg hadde forestilt meg, sier hun til Seoghør.no.


Likevel fortsetter Skarbø TV-arbeidet for fullt og i sommer skal hun lede et nytt program sammen med Pia Lykke. Innspillingen skal foregå i nord og 41-åringen sier at hun ikke hadde takket ja dersom ikke datteren og samboeren fikk være med. Også Lykke skal ta med sine to barn på innspilling.

- Da jeg valgte å jobbe så kort tid etter fødselen var jeg ikke mamma og tenkte at jaja, det går fint, da er hun tre måneder og klarer seg selv. Jeg har ikke en jobb der jeg er på kontoret fra åtte til fem hver dag. Hun skal være med meg på innspilling og det blir bra.

Skarbø er usikker på om hun vil ha flere barn.

- Det er litt tidlig å svare på. Spør meg igjen om et halvt år, sier hun lattermildt.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er helt sjokkskadet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer