- Det er mer enn ti sexy damer i dette landet

Og mesteparten er ikke kjendisdamer, mener Jenny Skavlan.

IKKE VIKTIG: Jenny Skavlan blir ikke «supergira» over å ha blitt kåret til en av Norges mest sexy kvinner. Foto: Seher.no/Kirsti I.Ertsås
IKKE VIKTIG: Jenny Skavlan blir ikke «supergira» over å ha blitt kåret til en av Norges mest sexy kvinner. Foto: Seher.no/Kirsti I.Ertsås Vis mer
SEHER.NO: Nylig kåret herrebladet Manns lesere Norges mest sexy kvinne. Isabella Martinsen gikk av med seieren, men vakre Jenny Skavlan (24) var blant de ti nominerte. 

– Det er jo hyggelig, for all del. Men det er mer enn ti sexy damer i dette landet, altså. Og mesteparten er ikke kjendisdamer, sier Skavlan til Dagbladet, og legger til at hun gratulerer Isabella med seieren.

«Tomme Tønner»-stjernen synes imidlertid ikke at det å være sexy er så veldig viktig. 

– Tja, nei, jeg tar det som en kompliment. Jeg blir verken supergira eller fornærmet. Det er viktigere for meg at folk synes jeg er flink og morsom enn sexy. Jeg tror ikke det er så givende å bare være sexy, sier hun. 

Skavlan fikk sitt store gjennombrudd i reklamefilmen «Full pakke» for Grandiosa pizza, og har i ettertid gjort det godt som modell, skuespiller, programleder og klesdesigner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Bra for alle at vi ikke løper uten truse