- Det er mer enn kun en flørt

George Clooney har fått øynene opp for en ny kvinnelig kjendis.

HUMOR: Clooney er kjent for sin sans for humor, og det skal visstnok ha vært dette som har fått Keibler til å falle pladask.  Foto: All Over Press
HUMOR: Clooney er kjent for sin sans for humor, og det skal visstnok ha vært dette som har fått Keibler til å falle pladask. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Kun en måned etter bruddet med sin kjæreste over to år, skuespilleren Elisabetta Canalis, har Clooney allerede funnet en ny flamme. Denne gangen i 32 år gamle Stacy Keibler.

Keibler er tidligere wrestlingstjerne i den amerikanske wrestlingligaen WWE. Etter sine år i bryteringen har Keibler blant annet deltatt i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse?» og hatt gjesteopptredener i hitseriene «How I Met Your Mother »og «Chuck».

Kjent hverandre lenge
Paret skal i den siste perioden ha datet i all hemmelighet etter å ha kjent hverandrei flere år.
 
- Det er mer enn kun en flørt. De er i bunn og grunn sammen. De liker hverandres sans for humor, sier en kilde Us Weekly.

Etter sitt mislykkede, fireårige ekteskap, som endte i 1993, uttalte Clooney at han aldri ville gifte seg igjen – men det hindrer tydeligvis ikke stjernen i å finne kjærligheten på ny.
 
Lykkelig
I følge Life & Style var Keibler nylig på besøk i Clooneys villa i Italia. Under oppholdet postet hun til og med en melding fra sin Twitter-konto om hvor mye de hygget seg:

«Jeg er i himmelen!»

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dumpes hun av Clooney her?