VEMODIG Å FLYTTE: - Det er trist å selge drømmeleiligheten Nadya Khamitskaya og samboeren Mads A. Andersen flytter med sønnen Léon til Nesodden for å få større plass.  
 Foto: Tor Lindseth
VEMODIG Å FLYTTE: - Det er trist å selge drømmeleiligheten Nadya Khamitskaya og samboeren Mads A. Andersen flytter med sønnen Léon til Nesodden for å få større plass. Foto: Tor LindsethVis mer

- Det er med tungt hjerte at vi selger

«Skal vi danse»-proff Nadya Khamitskaya og familien selger drømmeleiligheten til fordel for bedre plass «på landet».

SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-proffdanser Nadya Khamitskaya (32) falt pladask for VG-journalist Mads A. Andersen (32) for fire år siden. Et drøyt år senere fikk de sønnen Léon (2 1/2) sammen.

De siste årene har småbarnsfamilien bodd på i første etasje i en treroms leilighet i en bygård på Grünerløkka i Oslo.

Nå har tiden moden for et nytt kapitel på idylliske Nesodden, der paret har kjøpt en 100 kvadratmeter større enebolig.

LEKKERT: Nadya har stått for det meste av innredningen av den romslige og lyse leiligheten på Grünerløkka.  Foto: Dagfinn Hobæk, Kolonihaven
LEKKERT: Nadya har stått for det meste av innredningen av den romslige og lyse leiligheten på Grünerløkka. Foto: Dagfinn Hobæk, Kolonihaven Vis mer

– Det er med tungt hjerte at vi selger. Det var her vi gikk fra å være to til å bli tre. Det har vært helt fantastisk å bo midt i hjertet av Oslo, men vi har innsett at både vi og Léon vil ha godt av større boltreplass, sier «Skal vi danse»-proff Nadya Khamitskaya til Se og Hør.

Se flere bilder av parets leilighet her (esktern link)

Har aldri bodd utenfor byen

Samboeren Mads er oppvokst på landlige Kråkerøy i Fredrikstad, men Nadya har aldri bodd utenfor byen.

– Det blir helt nytt, men jeg gleder meg til den roen jeg forhåpentligvis finner på Nesodden, sier Nadya, som er oppvokst i storbyen Minsk i Hviterussland.

– Jeg tror du har utrolig godt av det, supplerer samboeren.

FAVORITTROMMET: Nadya stortrives på kjøkkenet, og disker gjerne opp med middag til samboeren og sønnen. - Det er mitt pusterom, her kobler jeg av fra en hektisk hverdag, sier Nadya. 
 Foto: Tor Lindseth
FAVORITTROMMET: Nadya stortrives på kjøkkenet, og disker gjerne opp med middag til samboeren og sønnen. - Det er mitt pusterom, her kobler jeg av fra en hektisk hverdag, sier Nadya. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Hektisk hverdag

Paret har stortrivdes som småbarnsforeldre i byen, og sammen med sønnen Léon har de skapt mange gode minner sammen i leiligheten de nå selger.

- Å bo midt i byen, rett ved siden av Sofienbergparken, har vært perfekt. Gåavstand til barnehage og jobb har gjort hverdagen lettere å sjonglere, sier Nadya, som for tiden er travelt opptatt med forberedelsene til den store «Skal vi danse»-finalen på TV 2 førstkommende lørdag.

LES OGSÅ: Derfor valser gutta seg oftest til Skal vi danse-seier