- Det er masse kjærlighet. Vi er fortsatt veldig nære

Chris Martin snakker ut om bruddet.

ÅPNER OPP: I et radiointervju som ble sendt på lufta mandag denne uken fortalte Chris Martin at han og ekskona Gwyneth Paltrow fremdeles har god kontakt. Dette bildet er tatt i en annen anledning. Foto: Stella Pictures
ÅPNER OPP: I et radiointervju som ble sendt på lufta mandag denne uken fortalte Chris Martin at han og ekskona Gwyneth Paltrow fremdeles har god kontakt. Dette bildet er tatt i en annen anledning. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars kom nyheten om at stjerneparet Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37) hadde bestemt seg for å skille lag etter 10 år som mann og kone - etter at bruddryktene hadde svirret siden høsten.

Allerede da fortalte de to at fokuset på å bevare vennskapet for familiens skyld var viktig:

«Vi er, og vil alltid være en familie. På mange måter er vi nærmere hverandre nå enn vi noen gang har vært», sto det i pressemeldingen som ble publisert på Paltrows blogg GOOP.

I et radiointervju som ble sendt på kanalen 104.3MYfm mandag denne uken åpner Martin opp om bruddet med den amerikanske skuespilleren:

DEN GANG DA: Et forelsket par nøt hverandre og New Yorks gater våren 2003.
 Foto: Splash News/ All Over Press
DEN GANG DA: Et forelsket par nøt hverandre og New Yorks gater våren 2003. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

- Det vi fortalte alle tidligere i år er sant. Vi er fortsatt veldig nære, men vi er ikke sammen. Det er sannheten. Det er fremdeles masse kjærlighet. Det er ingen skandale.

Ga ekskona skilsmissegave

Paltrow og Martin har nemlig tatt vennskapsforholdet på alvor, og har etter bruddet både vært på familieferie til Bahamas sammen og ble sett tett omslynget i bursdagsfest hos skuespiller Robert Downey jr.s (49) bursdagsfest kort tid etter bruddet ble kjent:

- De var i godt humør og flørtet masse. De var med barna, og holdt hender og tullet rundt som en familie. Det var ikke den typiske måten å være på etter en skilsmisse. Dersom ikke bruddet hadde vært kjent, hadde man tenkt: «wow, for et perfekt par de er», fortalte en kilde til People i april.

Chris Martin overrasket også med å gi sin kommende ekskone en skilsmissegave etter bruddet.

Ifølge Daily Mail ga Coldplay-vokalisten Gwyneth et maleri av kunstneren Mila Fürstová som forestiller en fugl som flyr. Avisen skrev i mars at bildet skulle «markere et nytt stadie i livene deres».

Se video av Chris Martin og Gwyneth Paltrow under:

LES OGSÅ: Var det Chris som dumpet Gwyneth?

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer