Kylie Minogue:

- Det er mange stemmer i hodet mitt

Popstjernen avslører at hun har angst.

HAR ANGST: Den talentfulle musikeren sliter med negative tanker. Foto: NTB Scanpix
HAR ANGST: Den talentfulle musikeren sliter med negative tanker. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og hør): Kylie Minogue (49) innrømmer i et nytt intervju at hun lider av angst, og at den beste medisinen for henne er å slappe av når hun blir rammet av negative tanker.

- Det er mange stemmer i hodet mitt. En del av det er vel hjernen min. Den er en problemløser. Tikk, tikk, tikk, tikk, tikk...

- Når jeg føler angsten komme setter jeg på en kjele med vann og lager en kopp te. Men jeg ville løst problemet hvis jeg visste svaret, og da hadde jeg ikke hatt angst, forteller hun til bladet Attitude, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

FORLOVET SEG: I to år var Kylie sammen med den unge skuespilleren Joshua Sasse, men forholdet tok slutt i fjor etter rykter om utroskap. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET SEG: I to år var Kylie sammen med den unge skuespilleren Joshua Sasse, men forholdet tok slutt i fjor etter rykter om utroskap. Her er paret avbildet sammen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I hverdagen prøver «Spinning Around»-sangeren å bli flinkere til sette pris på de små tingene i livet for å dempe vonde tanker.

- De sier at takknemlighet er den raskeste veien til lykke, og det er helt sant. Bare tenk på det.

Vil ikke gå til psykolog

Den flotte sangfuglen, som fyller 50 år i mai, tror selv hun kunne ha hatt godt av profesjonell hjelp, men innrømmer at hun ikke liker å åpne seg opp for fagfolk. Derfor har hun kommet opp med en alternativ måte å håndtere følelsene på.

- Det foregår mer enn nok diskusjoner i hodet mitt. Jeg hadde sannsynligvis hatt godt av å snakke med noen, men jeg liker virkelig ikke å gjøre det, forteller hun til Attitude, skriver Contactmusic.com.

I stedet følger artisten et råd hun har fått fra bestemoren.

- Min 98 år gamle bestemor sa til meg for noen år siden: «Det du skal gjøre er å ligge flatt - med armene rett opp i været i ti minutter». Og hun har helt rett, så det gjør jeg.

- Under lunsj, når jeg spiller inn videoer, slår jeg av telefonen, dimmer lysene og prøver og bare være stille, forklarer Kylie videre.

Saken fortsetter nedenfor.

Singel igjen

Det er ett år siden Kylie brøt forlovelsen med sin 20 år yngre kjæreste Joshua Sasse (30). Bruddet skal ha kommet i kjølvannet av Kylies mistanker om utroskap og sist måned avslørte sangfuglen at hun fikk et nervøst sammenbrudd etter at forholdet tok slutt.

Likevel nekter den talentfulle artisten for at hennes siste album «Golden» handler om kjærlighetssorg.

- Jeg var ganske knust, og følte meg ikke spesielt sterk på et visst tidspunkt. Vi har alle vært gjennom dette og vet hvordan det er, men jeg har en tendens til å komme meg ganske raskt på beina igjen. Jeg er pragmatisk når det kommer til slike ting.

- Med hjerte og humor ser albumet rasjonelt på hvor jeg er i dag. Jeg håper dere kan føle at det ikke handler om skyld. Jeg klandrer ikke noen. Jeg ser bare nøye etter hvor jeg tror jeg er i livet mitt, forklarer hun til bladet, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Ekteskapet henger i en tynn tråd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer