Bianca Ingrosso:

- Det er mange som uroer seg

Realityprofilen Bianca Ingrosso gir fansen en helseoppdatering.

HELSEOPPDATERING: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso synes det er slitsomt at hun hele tiden bryr seg om hva andre mener om henne. Det sier hun i et nytt intervju i tv-programmet «Nyhetsmorgon», hvor hun også gir en oppdatering på hvordan hun har det. Foto: NTB Scanpix
HELSEOPPDATERING: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso synes det er slitsomt at hun hele tiden bryr seg om hva andre mener om henne. Det sier hun i et nytt intervju i tv-programmet «Nyhetsmorgon», hvor hun også gir en oppdatering på hvordan hun har det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren og realityprofilen Bianca Ingrosso (24) er ikke fremmed for å skape store overskrifter - både her til lands og i hjemlandet Sverige.

Hun har en rekke ganger fortalt åpenhjertig om de tøffe periodene i livet sitt, hvor hun har slitt med angst, stress og spiseforstyrrelser.

Med en svært travel karriere med eget sminkemerke, hundretusenvis av følgere på Instagram, egen Youtube-kanal, og for ikke å nevne hennes medvirkning i den velkjente realityserien «Wahlgrens Värld» har hun nok å henge fingrene i.

Gir oppdatering om helsen

Nylig kom det også frem at hun sliter med utbrenthet og ble nødt til å legge om livsstilen. 24-åringen deler titt og ofte ting fra hverdagen med følgerne sine både på Youtube-kanalen og i podkasten «Alice & Bianca - har du sagt A får du säga B», noe som hun selv mener faller helt naturlig for henne.

I et nytt intervju med tv-programmet «Nyhetsmorgon» forklarer Bianca at hun ikke har noe filter når det gjelder å dele ting fra livet sitt, og at det bare er slik hun er som person, ifølge svenske Hänt.

Det er ikke til å stikke under en stol at 24-åringens travle liv har vekket bekymring hos flere av følgerne hennes, og mange mener at hun burde ta seg en pause.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer