Bianca Ingrosso:

- Det er mange som uroer seg

Realityprofilen Bianca Ingrosso gir fansen en helseoppdatering.

HELSEOPPDATERING: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso synes det er slitsomt at hun hele tiden bryr seg om hva andre mener om henne. Det sier hun i et nytt intervju i tv-programmet «Nyhetsmorgon», hvor hun også gir en oppdatering på hvordan hun har det. Foto: NTB Scanpix
HELSEOPPDATERING: Den svenske influenseren Bianca Ingrosso synes det er slitsomt at hun hele tiden bryr seg om hva andre mener om henne. Det sier hun i et nytt intervju i tv-programmet «Nyhetsmorgon», hvor hun også gir en oppdatering på hvordan hun har det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske influenseren og realityprofilen Bianca Ingrosso (24) er ikke fremmed for å skape store overskrifter - både her til lands og i hjemlandet Sverige.

Hun har en rekke ganger fortalt åpenhjertig om de tøffe periodene i livet sitt, hvor hun har slitt med angst, stress og spiseforstyrrelser.

Med en svært travel karriere med eget sminkemerke, hundretusenvis av følgere på Instagram, egen Youtube-kanal, og for ikke å nevne hennes medvirkning i den velkjente realityserien «Wahlgrens Värld» har hun nok å henge fingrene i.

Gir oppdatering om helsen

Nylig kom det også frem at hun sliter med utbrenthet og ble nødt til å legge om livsstilen. 24-åringen deler titt og ofte ting fra hverdagen med følgerne sine både på Youtube-kanalen og i podkasten «Alice & Bianca - har du sagt A får du säga B», noe som hun selv mener faller helt naturlig for henne.

SINGEL: Den kjente svenske TV-profilen Pernilla Wahlgren er singel, men hva synes hun om det norske utvalget? Video: Thea Hope. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Klipp: Ingebjørg Iversen Vis mer

I et nytt intervju med tv-programmet «Nyhetsmorgon» forklarer Bianca at hun ikke har noe filter når det gjelder å dele ting fra livet sitt, og at det bare er slik hun er som person, ifølge svenske Hänt.

Det er ikke til å stikke under en stol at 24-åringens travle liv har vekket bekymring hos flere av følgerne hennes, og mange mener at hun burde ta seg en pause.

ÅPEN: Bianca Ingrosso deler titt og ofte ting om hverdagen sin med følgerne sine, og hun er ikke redd for å snakke om de vanskelige tingene. Her er hun avbildet sammen med moren, Pernilla Wahlgren. Foto: Eirik Simander/ TT
ÅPEN: Bianca Ingrosso deler titt og ofte ting om hverdagen sin med følgerne sine, og hun er ikke redd for å snakke om de vanskelige tingene. Her er hun avbildet sammen med moren, Pernilla Wahlgren. Foto: Eirik Simander/ TT Vis mer

Nå gir hun en oppdatering om hvordan det faktisk står til med helsen.

- Jeg har det bra. Jeg er et menneske som har det veldig opp og ned hele tiden. Hver eneste dag kjemper jeg med bulimi og stress, og jeg får veldig mye angst av veldig mye, forteller hun i tv-programmet.

Går til terapeut

Videre forteller 24-åringen at hun er ofte bekymret over at folk skal like henne og være fornøyd med det hun gjør, samt hvordan hun ser ut og hvordan hun er. Å alltid forsøke å gjøre alle andre fornøyd er noe hun selv beskriver som slitsomt, og noe av grunnen til at hun nå har tatt en beslutning om å fokusere mer på seg selv.

MUSIKK: Benjamin Ingrosso er en kjent artist og TV-profil, som tydeligvis liker å være deppa. Dette er grunnen. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Nå går jeg til en terapeut, og jeg prøver å gjøre det som får meg til å føle meg bra og gjøre det jeg liker, forteller hun videre i tv-programmet.

Som tidligere nevnt er det flere som har uttrykkt sin bekymring for 24-åringens travle liv, men at hun skal ta en pause kan man se langt etter. Ingrosso mener selv at hun ikke behøver det, og forteller under tv-programmet at hun ikke trenger mye for å hente seg inn igjen.

- Jeg trenger bare tjue minutter om dagen hvor jeg bare kan snakke om «dritt» med vennene mine eller sove, eller se på instastorys, og deretter gå til terapeuten min og spise god mat, forteller hun.

Saken fortsetter nedenfor.

- Jeg klarer ikke å være mett

Tidligere i år gjestet Ingrosso TV-2 programmet «Skavlan» og der fortalte hun åpenhjertig om blant annet sine utfordringer med spiseforstyrrelser.

- Man lever med konstant angst, og får panikkanfall på ulike måter. Jeg klarer ikke å være mett. Om jeg ikke spyr etter å ha spist får jeg så mye angst at jeg ikke klarer å prate med noen, og sånn kan det være i kanskje fire timer, sa hun.

Realityprofilen har slitt med spiseforstyrrelsen bulimi siden hun var tenåring. Ifølge Helse-Norge er dette en tilstand som kan være svært skadelig. De rammede har ofte et komplisert forhold til mat, vekt og egen kropp, og et vanlig kjennetegn er at man kaster opp maten sin for å unngå vektoppgang. Det er anslått at tre av 100 kvinner rammes av sykdommen i løpet av livet, ifølge nettstedet.

ÅPNE OPP: Bianca Ingrosso har slitt med bulimi i flere år, og snakket åpent om det på besøk hos «Skavlan» lørdag. Video: TV 2 Vis mer

Med rett behandling kan mange bli helt friske igjen, men det er en krevende prosess -noe som Ingrosso selv vet alt om.

- Jeg planlegger at jeg den og den dagen skal trøstespise, trykke i meg mat, før jeg får angst og spyr. Det er et ekstremt selvhat man trykker seg selv ned med. Det vanskeligste er å leve med det konstante hatet og panikkangsten. Jeg kjemper med dette hver dag, fortalte hun åpent til programleder, Fredrik Skavlan.

LES OGSÅ: «Sveriges Kardashian» med pengeavsløring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer