- Det er mange som tror at jeg er full

Christine Kohts elleville fest-stunts får folk til å spekulere.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komiker og programleder Christine Koht (44) er kjent for sin frigjorte og fargerike stil, og skaper svært ofte liv og røre når hun dukker opp på diverse kjendisfester.

I 2008 tråkket en svært fargerikt antrukket Koht i det enorme fruktfatet blant Norges kulturelité på Aschehougs hagefest, hun klinte med Didrik Solli-Tangen fra catwalken da hun gikk modell på åpningen av Oslo Fashion Week i år og på en premiere i 2009 kysset Atle Antonsen på den røde løperen til ære for fotografene.

Dette er bare noen eksempler på Christine Kohts elleville stunts, og den livlige TV-kjendisen innrømmer at hun er vant til at folk mistenker at det er alkohol som ligger bak hennes mange påfunn.

- Det er jo sånn at det er mange som tror og regner med at jeg er full. Jeg virker full, vet du. Mamma sier til meg at jeg fortsatt er sånn som jeg var da jeg var liten. Jeg har nok veldig tilgang på det barnslige. Jeg er jo veldig heldig som er litt rusa på livet, sier Christine Koht til Seoghør.no.

Koht er en av mange kjendiser som fronter Helsedirektoratets pågående alkoholkampanje «Hvite uker», der folk blir oppfordret til å utfordre hverandre til å få et bevisst forhold til eget alkoholforbruk gjennom en ny mobilapplikasjon.

For Christine blir det neppe noen stor utfordring å gjennomføre alkoholfrie uker. Hun drikker nemlig ikke - og trives best helt edru.

- Det er det jeg er mest glad i, å ha ordentlige følelser. Jeg har veldig tilgang på følelser. Jeg blir veldig rørt og så er jeg veldig glad i å leve. Det er deilig for når du går over en fire-fem enheter så kommer det litt mer sentimentale. Da kommer ros og «jeg er glad i deg». Da kommer den. Jeg er mest glad i å ikke drikke.

Selv om den erfarne programlederen avstår fra alkohol, har hun ikke vært avholdmenneske hele livet.

- Jeg begynte å røve, rølpe og grøfte da jeg var en fjorten-femten år. Da ble jeg full på to øl, ikke sant. Drita full, sier Christine Koht til Seoghør.no.

Den svært livlige og tilstedeværende Christine forteller at hun har erfart å miste mye av sin sprudlende personlighet etter å ha drukket alkohol.

- Da blir jeg ikke så gøyal som jeg er nå. Nei, dette er bedre. Dette er en bedre utgave av meg selv, sier hun til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er som å møte Gud  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer