- Det er mange dårlige fedre i verden

Noman Mubashir irriterer seg over fedre som stikker av.

SEOGHØR.NO: Denne høsten er Noman Mubashir (39) tilbake på TV-skjermen med en ny sesong av NRK-suksessen «Hva har du i bagasjen».

I sesong to blir Mubashir med Marcel Lelienhof til Surinam, Kristoffer Tømmerbakke til Sør-Afrika, Stella Mwangi til Kenya, Egor Filipenko til Hviterussland, Raphael Poiree til New Zealand og Frankrike, og Louiza Louhibi til Frankrike.

Og gjennom arbeidet med programmet, har programlederen gjort et funn han irriterer seg over.

- Fedre har en tendens til å forsvinne, noe som irriterer meg noe utrolig. Det har jeg funnet ut også under denne sesongen. Jeg tenker litt sånn: «Skjerpings, pappaer!». Det er mange dårlige fedre i verden - og mange bra og - men jeg synes synd på de som har den faren som stikker av etter at de er blitt pappa, sier Mubashir til Seoghør.no.

Som vanlig blir det flere emosjonelle øyeblikk i den kommende sesongen, og Mubashir avslører at han noen ganger sliter med å holde følelsene i sjakk når det er sterkt for kjendisene.

- Jeg føler meg veldig ydmyk og takknemlig for at disse kjendisene vil være med meg på disse turene. Du blir veldig følelsesmessig involvert i kjendisenes liv, så jeg bare står der på sidelinjen og prøver å holde tårene tilbake, for ofte er det veldig emosjonelt, forteller han.

«Hva har du i bagasjen» har premiere på NRK i uke 39. Se vår store TV-guide her!

LES OGSÅ: - Sikkert mange som synes det er forferdelig