- Det er lov til å kose seg litt mer

Gravide Tone Damli trapper ned på treningen under svangerskapet.

TRAPPER NED: Til våren blir Tone Damli mamma for første gang og har valgt å ta det roligere i svangerskapet og kose seg litt ekstra.  Foto: Stella Pictures
TRAPPER NED: Til våren blir Tone Damli mamma for første gang og har valgt å ta det roligere i svangerskapet og kose seg litt ekstra. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Rett etter Se og Hørs kjendisgalla i november ble det kjent at Norges popprinsesse Tone Damli (25) venter barn med kjæresten Markus Foss (31).

Svangerskapet har naturligvis vært en stor overgang for Tone som vanligvis har et svært hektisk skjema med musikkinnspilling, promotering og reising. Trening og sunt kosthold har også alltid vært viktig for artisten som nå har fått noen nye vaner.

- Det er lov å kose seg litt mer og sove middag istedet for å dra på trening. Og det er lov til å klage og syte litt mer når man er gravid, fortalte Tone på P4s Radiofrokost onsdag.

Droppet trening

Tone forteller at hun har blitt mer avslappet under svangerskapet og ikke lenger er like streng når det kommer til trening.

- Nå har jeg ikke trent på en måned. Jeg tok første økta igjen i går. Jeg føler meg ganske flott. Det er en god ting med å være gravid at man har noe viktigere som skjer inni seg enn det som skjer utenpå, sier Tone.

Hun kunne også røpe at babyen gjør henne mer lysten på søtsaker.

- Jeg har mer karbosug enn jeg har hatt tidligere. Jeg har lyst på søtsaker og det har jeg aldri hatt lyst på før, sier Tone som forteller at det går i potetgull, Cola light og is.

Liten mage

Det var ingen antydning til babymage da Tone viste seg på Se og Hørs kjendisgalla. Det var kort tid før nyheten sprakk og det var ingen som den gangen viste at hun var gravid. Men da Damli gjestet talkshowet «Else» kort tid senere fortalte hun at hun var i ferd med å øke i størrelse.

TROR TONE VIL BEHOLDE STILEN UNDER SVANGERSKAPET:  Jeg tror hun vil finne sin egen, urbane og unge gravidstil, spår kjendisstylist Jan Thomas. Foto: SCANPIX
TROR TONE VIL BEHOLDE STILEN UNDER SVANGERSKAPET: Jeg tror hun vil finne sin egen, urbane og unge gravidstil, spår kjendisstylist Jan Thomas. Foto: SCANPIX Vis mer

- Jeg kan si at jeg er godt igang med å legge på meg, sa den flotte «Imagine»-sangeren med en hjertelig latter.

Hun fortalte også hva som gjorde at hun falt for Markus, som hun har kjent i åtte år.

- Jeg har funnet meg en fyr som er ekstremt snill. Han er jo veldig vakker, og så er han en sånn rabagast, sa hun.

Beholder stilen

I høst kåret kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby Tone til årets best kledde kjendiskvinne, og tror hun vil beholde stilen under svangerskapet.

- Jeg tror at Tone kommer til å kle seg veldig bra. For det første så jobber hun med en dyktig stylist, og så er hun veldig glad i klær selv. Jeg tror hun vil finne sin egen, urbane og unge gravidstil, spår Jan Thomas.

Tone og Markus venter en liten jente til våren.

LES OGSÅ: Alexandra Joner og Tone Damli blant verdens vakreste kvinner