- Det er lov til å kose seg litt mer

Gravide Tone Damli trapper ned på treningen under svangerskapet.

TRAPPER NED: Til våren blir Tone Damli mamma for første gang og har valgt å ta det roligere i svangerskapet og kose seg litt ekstra.  Foto: Stella Pictures
TRAPPER NED: Til våren blir Tone Damli mamma for første gang og har valgt å ta det roligere i svangerskapet og kose seg litt ekstra. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Rett etter Se og Hørs kjendisgalla i november ble det kjent at Norges popprinsesse Tone Damli (25) venter barn med kjæresten Markus Foss (31).

Svangerskapet har naturligvis vært en stor overgang for Tone som vanligvis har et svært hektisk skjema med musikkinnspilling, promotering og reising. Trening og sunt kosthold har også alltid vært viktig for artisten som nå har fått noen nye vaner.

- Det er lov å kose seg litt mer og sove middag istedet for å dra på trening. Og det er lov til å klage og syte litt mer når man er gravid, fortalte Tone på P4s Radiofrokost onsdag.

Droppet trening

Tone forteller at hun har blitt mer avslappet under svangerskapet og ikke lenger er like streng når det kommer til trening.

- Nå har jeg ikke trent på en måned. Jeg tok første økta igjen i går. Jeg føler meg ganske flott. Det er en god ting med å være gravid at man har noe viktigere som skjer inni seg enn det som skjer utenpå, sier Tone.

Hun kunne også røpe at babyen gjør henne mer lysten på søtsaker.

- Jeg har mer karbosug enn jeg har hatt tidligere. Jeg har lyst på søtsaker og det har jeg aldri hatt lyst på før, sier Tone som forteller at det går i potetgull, Cola light og is.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer