KOM SAMMEN: Tone og Aksel offentliggjorde forholdet sitt ved å komme sammen til Amanda-utdelingen fredag kveld.  Foto: Anders Myhren / Seher.no
KOM SAMMEN: Tone og Aksel offentliggjorde forholdet sitt ved å komme sammen til Amanda-utdelingen fredag kveld. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Det er lov å kline litt

Pål Bang-Hansen synes det er greit at superparet stjal Amanda-rampelyset... Se video!

Se videointervju med den legendariske filmnestoren nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag kveld var det duket for filmfest i Haugesund, da den høytidelige Amanda-utdelingen gikk av stabelen.

Det var imidlertid ikke filmene som fikk mest oppmerksomhet i vestlandsbyen denne kvelden.

Lørdag morgen var det nemlig popstjernen Tone Damli Aaberge (21) og skuespiller Aksel Hennie (33) som preget landets avisforsider.

Paret skapte det reneste kjendissirkus blant det fremmøtte pressekorpset, da de valgte å offentliggjøre forholdet sitt under utdelingen.

Dermed stjal de også all glans fra filmene som skulle bli hyllet fredag kveld.

Filmekspert Pål Bang-Hansen (72) var søndag kveld tilstede i Haugesund under den offisielle åpningen av Den Norske Filmfestivalen.

Men selv om Bang-Hansen først og fremst er filmelsker, synes ikke han at Tone og Aksel stjal for mye av rampelyset fredag.

- Nei. Det synes jeg ikke, for jeg har jo visst om at de var sammen før. Jeg leser jo Se og Hør og andre ukeblader jeg også skjønner du, humrer han til Seher.no.

Filmeksperten synes heller ikke at superparet overskygget filmene som skulle hylles.

- Nei. Det er lov å kline litt på kino, det har det vært siden jeg var 15 år gammel, smiler han.

At Tone og Aksel valgte å benytte denne anledningen til å offentliggjøre forholdet, og fikk så mye oppmerksomhet i norske medier, har imidlertid vekket sterke reaksjoner på diverse debattforua.

Synes du at Tone og Aksel stjal for mye av rampelyset fredag? Gi din stemme over over!

Flere bloggere irriterer seg nemlig over at det var superparet som ble stjernene denne kvelden, og ikke de prisvinnende filmene.

"Det irriterer meg veldig, som filmentusiast, at det er hun (Tone) som stjeler oppslagene på det som skal og bør være filmfolkets kveld", skriver en blogger på Sladderkongen.no

Også bloggerne på Newsflash.no irriterer seg over superparets opptreden fredag.

"Lenge leve den 'ekte' kjærligheten du viste Aksel på Amandaprisutdelingen. Du feide enhver pr-kåt konkurrent av banen. Til og med de som denne æresdagen i bunn og grunn var ment for Gratulerer...", står det i et av innleggene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Aksel hyllet rumpa til Tone

Se videointervju med Pål Bang-Hansen nedenfor:

[obj:media:7969]