- Det er lov å flørte med andre

Ari Behn avslører detaljer rundt forholdet til prinsesse Märtha.

HYLLER PRINSESSEN: Ari Behn hyller Märtha for den friheten hun har gitt ham. Foto: NTB scanpix
HYLLER PRINSESSEN: Ari Behn hyller Märtha for den friheten hun har gitt ham. Foto: NTB scanpix Vis mer
SEOGHØR.NO: Ari Behn avslører detaljer rundt forholdet til prinsesse Märtha, og sier at begge har lov til å flørte med andre.

- Det er lov å flørte med andre. Det er viktig å være glad i mennesker. Vi er veldig fri på det. Det hadde vært forferdelig ellers. Føler du at din kjæreste begrenser deg, så er det et usunt forhold. Man må utvide hverandre, og selvfølgelig ha respekt for hverandre. Og det er en jobb også. Det er ikke bare bra alltid, det er opp og ned. Frihet, begeistring og raushet er viktig, forteller Ari i et intervju med VG Helg.

Behn hyller prinsessen på grunn av den friheten hun har gitt ham gjennom hele forholdet.

- Det som er så utrolig med Märtha, er at hun alltid har gitt meg total frihet som kunstner og offentlig person. Så diskuterer vi så klart innimellom. Hun har jo den oppdragelsen hun har.

HER KAN DU FÅ MED DEG UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND TV

I september flyttet Behn med familien til London, og er storfornøyd med sin nye hverdag. Men grunnen til at han ikke lenger bor i Oslo, er ikke for å få fred.

- Jeg flytter ikke fordi jeg ønsker fred. Jeg flykter ikke. Jeg ville vekk. Men jeg drar, eller vi drar, fordi vi ønsker å utvide og åpne for nye ting. Det er slik jeg har bestemt meg for å tenke på det, sier Ari i intervjuet.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Aris fyllescener ble for sterke