Carina Olset har giftet seg:

- Det er livets beste dag

Den tidligere NRK-profilen har gitt sitt «ja».

GIFTET SEG: Carina Olset og Tor Øyvind Hovda giftet seg. I vielsen fikk man se en tydelig rørt Olset. Foto: Espen Solli
GIFTET SEG: Carina Olset og Tor Øyvind Hovda giftet seg. I vielsen fikk man se en tydelig rørt Olset. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I juli i fjor kom nyheten om at den tidligere NRK-profilen Carina Olset (40) hadde forlovet seg med fotballspiller Tor Øyvind Hovda (32). Det delte hun selv på Instagram.

Lørdag var det endelig duket for den store dagen. Bruden hadde sjekket værmeldingen flere ganger de siste to ukene, og det var opprinnelig meldt regn. Men i dag strålte Olset i kapp med solskinnet - da hun og Hovda ga hverandre sitt «ja» i Hole kirke.

- Det er livets beste dag og jeg har aldri vært så lykkelig. Alt stemmer og vi har veldig flaks med været. Nå skal vi feste!, forteller den ferske bruden til Se og Hør.

BRUDEKYSS: Carina Olset og Tor Øyvind Hovda ga hverandre sitt ja, og endte det hele med et kjærlighetsfylt kyss. Foto: Espen Solli
BRUDEKYSS: Carina Olset og Tor Øyvind Hovda ga hverandre sitt ja, og endte det hele med et kjærlighetsfylt kyss. Foto: Espen Solli Vis mer

I forkant av vielsen fortalte forloveren Camilla Vesteng at hun gledet seg stort til å se venninnen gifte seg.

- Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli en helt fantastisk dag. Carina kommer til å gråte, så det er bare å hente frem lommetørkleet.

GIFT: Realitystjerna Henrik Borg giftet seg med Lisa Anckarman i Sverige, og kan nå avsløre prislappen. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Leste kjærlighetsdikt

Programleder Anne Rimmen (40) var blant de 50-60 gjestene som hadde samlet seg i kirken. For anledningen leste hun kjærlighetsdiktet «Sånn er det å se på deg» av Trygve Skaug i forkant av selve vielsen.

STOR DAG: Brudeparet ønsket gjestene varmt velkommen. For anledningen hadde de blant annet valgt salmer og låter som betyr mye for dem. Foto: Stig H. Justad
STOR DAG: Brudeparet ønsket gjestene varmt velkommen. For anledningen hadde de blant annet valgt salmer og låter som betyr mye for dem. Foto: Stig H. Justad Vis mer

Etter vielsen i Hole kirke kjørte det lykkelige brudeparet avgårde i en Porsche 911 Carrera Cabriolet.

Til Se og Hør har Olset fortalt at hun selv ønsket å ha en spenstig bil på den store dagen, og selvsagt skulle hun kjøre den selv. I dag er det med andre ord bruden som har kontroll på dagen.

NÅ ER DE GIFT: Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom gir hverandre sitt ja. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

Møttes på Tinder

Det var våren 2018 at Olset og Hovda møttes på en datingapp, og i løpet av fire år har de skapt et liv sammen. I slutten av 2020 ble de blant annet tobarnsforeldre, og datteren Pernille ble dermed storesøster til lille Anna.

Tidligere har Olset også åpnet seg ytterligere om familielivet i et intervju med Aftenposten. Da erkjente hun at ting har gått raskt i svingene siden hun møtte kjæresten.

- For oss har det vært helt riktig og en naturlig måte å gjøre det på. Det føltes ekstremt bra, sa hun til avisen.

MANN OG KONE: Musiker Rune Larsen (74) giftet seg fredag med Anne Veddeng (50). Video: Ellen Høiby Magnussen. Vis mer

Forrige måned delte den tidligere NRK-profilen også et bilde på Instagram av at det da gifteklare paret prøvde ringer, som de kjapt gikk til innkjøp av i forkant av den store dagen.

På spørsmål fra en følger på Instagram om det var noe hun gledet seg ekstra mye til på den store dagen, var hun ikke i tvil:

- Jeg gleder meg til faren min skal føre meg opp kirkegulvet, og ikke minst til å møte Tor Øyvind og si ja til han for alltid. Talene gruer jeg meg litt til, for jeg er av den lettrørte typen, svarte hun.

LES OGSÅ: Giftet seg - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer