- Det er litt ubehagelig

Per Christian Brunsvik synes sjekkingen kan bli litt mye...

VENTYRLYSTEN:– Jeg har alltid elsket naturen og det er den som gjorde at jeg meldte meg på ekspedisjonen til lars Monsen , sier Per Christian Brunsvik til Seher.no. Nå faller damene for kjekkasen... Foto: NRK
VENTYRLYSTEN:– Jeg har alltid elsket naturen og det er den som gjorde at jeg meldte meg på ekspedisjonen til lars Monsen , sier Per Christian Brunsvik til Seher.no. Nå faller damene for kjekkasen... Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO:  Per Christian Brunsvik (39) har sammen med ti andre, med ulike funksjonshemminger, vært med Lars Monsen på tur over Nordkalotten. Programmet «Ingen grenser» på NRK er en seerseuksess med mange sterke skjebner.

Etter at Per Christian debuterte i TV-skjermen har han fått utrolig mange tilbakemeldinger på mail, epost og Facebook. Spesielt fra kvinnelige fans.
 
- Det er kjempehyggelig å få positive tilbakemeldinger. Men enkelte damer synes jeg er litt i overkant direkte. De påstår uten at de kjenner meg, at vi kunne passet godt sammen, sier Brunsvik og ler.

Programmet «Ingen grenser» har hatt rundt 1 million seere, og deltakerne er blitt rikskjendiser.

- Oppmerksomheten er kjekk den, og dersom jeg får muligheten til å møte den rette, er det jo bare en kjempebonus, sier hardhausen fra Måløy.


Til tross for at han er lam fra hoften og ned, er Per Christian – eller PC, som mange kaller ham – svært aktiv. Han har beholdt interessen for vintersport og kjører nå sit-ski, er aktiv rullestolkjører og trener variert opp til fem ganger i uka.

- Jeg er fremedeles skigutt og elsker å være ute. Naturopplevelsen og det å kunne fullføre en slik ekspedisjon har vært mitt utgangspunkt for å delta i «Ingen grenser», sier han.

I forrige episode så vi at Brunsvik måtte forlate de andre deltakerne. En urinveisinfeksjon som ikke ble bra, måtte undersøkes grundigere på sykehus. Så gjenstår det å se om han kommer tilbake til gjengen.

«Ingen grenser» går på NRK1 søndager kl 20.55. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Tullete å kalle det et freakshow