«Humorgalla»:

- Det er litt som å få diaré på bryllupsnatta

Plutselig gikk brannalarmen under premieren på Thomas Giertsens nye humorshow.

BRANNALARM: Ikke alt gikk etter planen under premieren på showet «Humorgalla» til Thomas Giertsen, Henrik Fladseth, Trond Hanssen, Atle Antonsen, Are Kalvø og Robert Stoltenberg Foto: Andreas Fadum
BRANNALARM: Ikke alt gikk etter planen under premieren på showet «Humorgalla» til Thomas Giertsen, Henrik Fladseth, Trond Hanssen, Atle Antonsen, Are Kalvø og Robert Stoltenberg Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Torsdag var det premieren av det nye showet «Humorgalla» til komikerne Thomas Giertsen, Henrik Fladseth,Trond Hanssen, Atle Antonsen, Are Kalvø og Robert Stoltenberg

Det som kan krype og gå av kjendiser i Norge hadde samlet seg for å se, men ikke alt gikk etter planen for de seks komikerne.

Bare tre minutter ut i showet gikk nemlig brannalarmen, og publikum ble evakuert fra showet.

Saken fortsetter under bildet:

BRANNALARM: Brannvesenet fikk kontroll på situasjonen og det hele skyldes en overdreven bruk av en røykmaskin. Foto: Andreas Fadum
BRANNALARM: Brannvesenet fikk kontroll på situasjonen og det hele skyldes en overdreven bruk av en røykmaskin. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Ifølge Tom Bergstrøm i brannvesenet var det overdreven bruk av en røykmaskin som utløste alarmen, og heldigvis ble ingen skadet under hendelsen.

Forestillingen ble satt på pause, og etter 40 minutter kom komikerne omsider ut på scenen igjen.

- Det er litt som å få diaré på bryllupsnatta, uttalte Thomas til en rungende latter i salen.

Tok med svigermor på date

Selv om ikke alt gikk etter planen for komikerne, var det flere kjendiser som gledet seg til å se det nye showet.

Blant de mange kjente fjesene som dukket opp på den rød løperen var blant andre skiskytter-stjernen Emil Hegle Svendsen (32) med sin vakre samboer, TV2-sportankeren Samantha Skogrand (28). Med seg på kveldens date hadde paret tatt med seg moren til Emil.

Saken fortsetter under bildet:

SVIGERMOR: Samanta Skogrand inviterte også med svigermor på premieren sammen med kjæresten Emil Hegle Svendsen.
SVIGERMOR: Samanta Skogrand inviterte også med svigermor på premieren sammen med kjæresten Emil Hegle Svendsen. Vis mer

Det er sjeldent Emil og Samanta er å se sammen på slike event, og ifølge Emil var det samboeren som hadde stelt i stand dette denne gangen.

- Det veldig viktig å ta seg tid til sånt som dette også, og glemme litt det man holder på meg i hverdagen. I hvert fall for Emil. Det å kunne gå ut kose seg og være litt normal, sier Samantha til Se og Hør.

På privaten er det nemlig fullt kjør med jobb og trening, og det er ikke så ofte paret har tid til å kose seg på denne måten.

Emil er nemlig i full gang med opptrening til sitt fjerde OL i februar 2018, og nå er han egentlig bare klar for å stelle seg på startstreken.

- Jeg vil bare det nå. Dette er egentlig bare tidsfordriv, spøker skiskytteren, som legger til at han har som mål å stå på pallen i alle løp.

Samantha derimot har et litt annet forhold til OL enn det kjæresten har.

- Jeg blir så nervøs når han holder på uansett, jeg orker ikke tenke på at det er OL-sesong. Han har slitt litt med sykdom i det siste, så jeg får bare krysse fingrene for at det går bra, forteller hun til Se og Hør.

Flere overraskelser

For Thomas Giertsen stoppet ikke kvelden å overraske. Da forestillingen omsider tok slutt, uten mer dramatikk, dukket plutselig Juster-komiteen opp på scenen for å dele ut den prestisjetunge Leif Justers hederspris.

- Jeg syntes det var veldig overraskende, veldig hyggelig og veldig inspirerende, sier en veldig rørt Thomas til Se og Hør.

Saken fortsetter under bildet:

HEDERSPRIS: Mot slutten av showet ble Thomas Giertsen overrasket med den prestisjetunge Leif Justers hederspris. Foto: Andreas Fadum
HEDERSPRIS: Mot slutten av showet ble Thomas Giertsen overrasket med den prestisjetunge Leif Justers hederspris. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Også kjendiser som Nils Ingar Ådne, Maria Mena og Else Kåss Furuseth var å se på den rød løperen i kveld.

Se kjendisene på den rød løperen:

GLEDER SEG: Komiker Nils Ingar Ådne er på plass for å se det nye showet. Foto: Andreas Fadum
GLEDER SEG: Komiker Nils Ingar Ådne er på plass for å se det nye showet. Foto: Andreas Fadum Vis mer
BLID: Else Kåss Furuseth smiler bredt til kamera. Foto: Andreas Fadum
BLID: Else Kåss Furuseth smiler bredt til kamera. Foto: Andreas Fadum Vis mer
GLADE: Kristine Riis sammen med kjæresten Jon Niklas Rønning, og Maria Mena. Foto: Andreas Fadum
GLADE: Kristine Riis sammen med kjæresten Jon Niklas Rønning, og Maria Mena. Foto: Andreas Fadum Vis mer
KLAR FOR SHOW: Sanger Hilde Louise Asbjørnsen var også til stedet under kveldens begivenhet. Foto: Andreas Fadum.
KLAR FOR SHOW: Sanger Hilde Louise Asbjørnsen var også til stedet under kveldens begivenhet. Foto: Andreas Fadum. Vis mer

LES OGSÅ: Kris Jenner stemples som «ond» av dyrevernere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer