- Det er litt skremmende

«Idol»-finalist Kirsti Sørlie Hansen prøver ikke å tenke på hvor mange som ser henne på TV.

FINALISTENE: Én av disse blir Norges nye superstjerne. Fra venstre: Bianca Skoglie Lal, Marlen Tjøsvoll, Maria Mohn, Vegard Leite, Jenny Langlo, Henrik Mortensen, Isak Knutsen Heim, Christopher Olafsrud, Kirsti Sørlie Hansen og Fredrik Klemp. Foto: TV2
FINALISTENE: Én av disse blir Norges nye superstjerne. Fra venstre: Bianca Skoglie Lal, Marlen Tjøsvoll, Maria Mohn, Vegard Leite, Jenny Langlo, Henrik Mortensen, Isak Knutsen Heim, Christopher Olafsrud, Kirsti Sørlie Hansen og Fredrik Klemp. Foto: TV2 Vis mer
SEHER.NO: Hver uke benker over en halv million nordmenn seg foran TV-en for å se hvem som går videre i «Idol». Akkurat det prøver Kirsti Sørlie Hansen (25) å tenke minst mulig på.

- Jeg tenker ikke på det, men det er sykt å høre tallet. Det er mange mennesker, men jeg er veldig fokusert på det jeg gjør, sier hun til Seher.no.

Fredag begynner finalerundene der de ti siste deltagerne skal vise seerne og publikum hva de er gode for. 25-åringen tror det kunne satt henne ut dersom hun midt i sangen tenker på alle TV-seerne.

- Jeg er glad jeg ikke tenker på det, for det er litt skremmende.

Selv om hun er glad i å synge er ikke Hansen like glad i å se seg selv på TV.

- Jeg liker ikke det, men jeg har vendt meg til det. Jeg har sett opptredenen min flere ganger og synes den er veldig bra, så jeg vrir meg ikke i smerte.

Rødtoppen kan nesten ikke tro at hun er en av topp ti, og glemmer ikke øyeblikket da navnet hennes ble ropt opp som en av finalistene.

- Det var helt uvirkelig. Alle skulle ha tak i meg og det var en veldig uvanlig situasjon. Det ble mye, men det er klart det er gøy.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: En av dem vinner «hele sulamitten»