Charlotte Hvide Smith:

- Det er litt rart

Vil ha endring.

FIKK HJELP: Charlotte Hvide Smith har endelig fått hjelp som fungerer. Her med samboer Truls Svendsen. Foto: Morten Eik/Se og Hør
FIKK HJELP: Charlotte Hvide Smith har endelig fått hjelp som fungerer. Her med samboer Truls Svendsen. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var like før jul i 2020 at Truls Svendsen (50) og Charlotte Hvide Smith (36) kunne dele nyheten om at de hadde blitt tobarnsforeldre. Sammen har de døtrene Eva (4) og Annie (2).

Smith har flere ganger vært åpen om plagene hun har opplevd i ettertid av graviditet og fødsel. I 2021 fortalte hun blant annet overfor KK at hun ikke trodde kroppen hennes hadde tålt en graviditet til. En av plagene 36-åringen har slitt med etter svangerskapene er delte magemuskler - eller diastasis recti som det heter på fagspråket.

For ganske nøyaktig ett år siden postet hun et innlegg på Instagram hvor hun skrev at kroppen både føltes og så gravid ut. Da var det halvannet år siden sist fødsel, og hun ventet på operasjon for samle magemusklene.

Nylig delte Smith et nytt innlegg på Instagram hvor hun fortalte at det var gått et år siden operasjonen, og at hun hadde fått et helt nytt liv. Men hun er fortsatt ikke helt bra.

Det var Nettavisen som omtalte saken først.

«Etter to keisersnitt, mange år med smerter og denne store magemuskel-operasjonen har jeg mistet litt kontakt mellom hjerne og mage. Jeg må jobbe med å få kontroll på magemusklene før jeg blir helt bra, så nå går jeg til fysio for å få orden på dette og har fått et treningsprogram», forteller tobarnsmoren på Instagram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer