<strong>UTEN MANAGER:</strong> - Vi har jobbet sammen i ti år. Nå har jeg ingen manager, men leter rundt etter noen andre å jobbe med, sier Maria Arredondo. Foto: SCANPIX
UTEN MANAGER: - Vi har jobbet sammen i ti år. Nå har jeg ingen manager, men leter rundt etter noen andre å jobbe med, sier Maria Arredondo. Foto: SCANPIX Vis mer

- Det er litt rart

Den norske musikerstjernen går nye veier - uten manager.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I ti år var Maria Arredondo (24) i stallen til manager Trond Fjellmann, som oppdaget Vennesla-jenta da hun var 14 år gammel. I tiden som fulgte var Fjellmann mannen som dyrket henne som artist. Fire album og en juleplate senere valgte de to å avbryte samarbeidet, skriver VG.

- Det er litt rart, innrømmer 24-åringen, som nå står helt på egenhånd.

- Vi har jobbet sammen i ti år. Nå har jeg ingen manager, men leter rundt etter noen andre å jobbe med, sier popstjernen, som fortsatt er signet til Universal Music, til avisen.

Managerbruddet kom like etter at musikalen "Sound of Music ble tatt av plakaten på Edderkoppen Teater på nyåret, da produksjonsselskapet gikk konkurs.

Det første skrittet i sin nye retning tar hun nå når hun skal synge duett med artisten Jan Johansen på låta "En sång i min själ" fra norsk-svenske Johansens nye plate.

- Jeg bruker denne duetten som første start på vei mot ny soloplate. Den kommer neppe før neste år. Nå skal jeg bruke god tid før den nye platen på å finne rette låtskrivere og rett musikk. Jeg har få konkrete planer utover høsten, forteller 24-åringen til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected], eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Jeg er nok litt kontrollfreak

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer