GLAD I SJOKOLADE: - I bryllupet kan ikke sjokolade slå Catharina, sa ordføreren da han møtte Seher.no på Freia Sjokoladebutikken i Oslo på torsdag. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
GLAD I SJOKOLADE: - I bryllupet kan ikke sjokolade slå Catharina, sa ordføreren da han møtte Seher.no på Freia Sjokoladebutikken i Oslo på torsdag. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

- Det er litt mye styr

Politikerne krangler om Fabian Stangs bryllup. Oslos ordfører innrømmer at bryllupet ikke er helt i boks.

SEHER.NO: I januar ble det kjent at Oslos ordfører, Fabian Stang (54) planlegger bryllup med sin 21 år yngre kjæreste Catharina Munthe (33).

Fabian skal ha fridd til kjæresten midt i en fullsatt sal under Nobelprisutdelingen i Oslo i desember, og etter planen skal bryllupet stå i juni.

Til tross for at den store dagen nærmer seg med stormskritt, innrømmer ordføreren til Seher.no at ikke alt er i boks ennå.

- Det er litt mye styr akkurat nå, men vi gleder oss til bryllupet, sier han.

Seher.no møtte Fabian da det var duket for nyåpning av Freia Sjokoladebutikken på Karl Johan i Oslo torsdag. Selv om 54-åringen innrømmet at han er glad i sjokolade, er det fremdeles uvisst om det blir en del av bryllupsmenyen.

- Sjokolade er altfor godt, men man må være forsiktig med det! Om det blir sjokolade i bryllupet? For å si det sånn, i bryllupet kan ikke sjokolade slå Catharina, sier han og smiler.

Nylig ble det klart at Fabian mest sannsynlig får ønsket sitt oppfylt om å gifte seg i Oslo rådhus. Bare tre ganger i løpet av 14 år har noen fått gifte seg i rådhuset, og ordførerens ønske har derfor skapt debatt blant politikere. Nå ser det imidlertid ut til at praksisen om at folk ikke får gifte seg i rådhuset skal opphøre, men først om litt over en uke vil et utvalg bestemme om rådhuset blir åpnet for vielser.

- Festen blir i hvert fall privat, var det eneste Fabian med sikkerhet kunne bekrefte til Seher.no på torsdag.

Ifølge VG er det etter vielsen til Fabian og Catharina planlagt en mottagelse i regi av kommunen med opp til 200 gjester, som skal betales av skattebetalerne, og vil koste 70.000 kroner, ifølge saksdokumentene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her tar Fabian en Jagland