- Det er litt klamt

Iram Haq regisserte ekskjærestens sexscener i «Jeg er din».

KLAMME SCENER: Regissør og manusforfatter Iram Haq, som regisserte eksen Trond Fausa Aurvågs kleine sexscener i «Jeg er din», innrømmer at den typen scener for blir litt klamme på filmsettet. Her er hun på filmens Oslo-premiere i midten av august.  Foto: FameFlynet Norway
KLAMME SCENER: Regissør og manusforfatter Iram Haq, som regisserte eksen Trond Fausa Aurvågs kleine sexscener i «Jeg er din», innrømmer at den typen scener for blir litt klamme på filmsettet. Her er hun på filmens Oslo-premiere i midten av august. Foto: FameFlynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Iram Haq (37) spillefilmdebuterte som regissør og manusforfatter med «Jeg er din» tidligere i høst.

Til VG Helg forteller hun at det ikke var alt ved filminnspillingen som var like morsomt, som å regissere ekskjæresten Trond Fausa Aurvåg (40) sine sexscener.

- Vi jobber så godt sammen, og er gode venner. Så det var ikke noe problem. Men det er litt klamt å gjøre sånne scener, innrømmer Haq i spalten «Til sengs».

- Det er ikke noe gøy å sette to mennesker i en slik situasjon. At de skal kle av seg og gjøre en så ubehagelig sexscene. Det er alltid kleint, og vi er 30 stykker inne i rommet. Hehe, det er lite sexy, understreker 37-åringen overfor VG Helg.

For tiden trives Iram Haq godt som singel, mens Trond Fausa Aurvåg er i et forhold med skuespiller Lena Kristin Ellingsen (33). De to ble i sommer foreldre for første gang.

LES OGSÅ: - Jeg hater å være singel
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer