- Det er litt flaut

Maria Mena vippet Bjørn Eidsvåg ned fra pengetronen.

FLAUT: Maria Mena er den norske artisten som står oppført med mest i inntekt for 2009. Det synes hun er litt flaut å snakke om. Her er hun på førpremieren av «Radioresepsjonen på TV» tirsdag.  Foto: Per Ervland/Seher.no
FLAUT: Maria Mena er den norske artisten som står oppført med mest i inntekt for 2009. Det synes hun er litt flaut å snakke om. Her er hun på førpremieren av «Radioresepsjonen på TV» tirsdag. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Se videointervju med Maria Mena fra «Radioresepsjonen på TV»-premieren nederst i saken!

SEHER.NO: Forrige ukes desidert største «snakkis» var skattelistene, og hvem som hadde tjent mest og minst av den norske kjendiseliten i 2009.

I popbransjen var det nyforlovede Maria Mena (24) som tronet på toppen, med en inntekt på over fem millioner kroner i fjor, samt en formue på over 1.6 millioner.

24-åringen har hatt stor suksess med musikken, og siden debuten for åtte år siden har hun solgt over 700.000 plater og vunnet prestisjefulle priser.

Med fjorårets inntekt raste hun også forbi rockeprest Bjørn Eidsvåg, som ligger på andreplass på listen med 4,67 millioner kroner i inntekt i 2009.

Tirsdag var Mena tilstede under førpremieren av «Radioresepsjonen på TV» på John Dee i Oslo. Men på spørsmål om hva hun synes om det hun tjente i fjor, blir hun litt flau.

- Det er litt flaut synes jeg, smiler hun til Seher.no:

- Akkurat det med penger synes jeg er litt usexy å snakke om. Jeg vil mye heller snakke om musikken min.

Det er ikke bare her i Norge at Mena har gjort det bra. Popstjernen har også hatt suksess på det europeiske platemarkedet, og tjener fortsatt penger på låtene som spilles på radiostasjoner.

Selv hevder hun at hun ikke vet hva som er årsaken til at hun gjør det så godt.

- Jeg vet faktisk ikke. Hadde jeg visst det, så hadde jeg trykket på de knappene hele tiden, humrer hun.
 
I disse dager er 24-åringen travelt opptatt med sine nye plate, og forteller at hun håper å lansere den til våren.

- Jeg har en sang på Bent Hamers nye film «Hjem til Jul» som heter «Home for Christmas», så det kommer en ny singel snart. Og så tror jeg det blir litt sånn promo i forhold til det. Og så kommer sannsynligvis den nye platen min til våren, sier hun. 

Til Seher.no forteller hun også at hun er så opptatt av arbeidet med platen, at det ikke blir tid til bryllupsplanlegging med det første.

- . Jeg skal turnere og forhåpentligvis varer platen noen år, hvis ikke kan jeg begynne å planlegge, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Se, her er forlovelsesringen hennes

Se videointervju med Maria Mena fra «Radioresepsjonen på TV»-premieren nedenfor:[obj:media:9137]